İçeriğe geç

AK PARTİ’DEN YENİ ÜYE SEFERBERLİĞİ

Saha çalışmalarına hız veren AK Parti Denizli İl Teşkilatı, şehir merkezi ve ilçelerdeki yeni üye kayıtlarına hız kesmeden devam ediyor.

KADİR KOL
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 30 Ekim 2025 - 13:59:07 Güncelleme: 30 Ekim 2025 - 13:59:07

Teşkilat Başkanlığı tarafından organize edilen çalışmalar kapsamında şehrin muhtelif noktalarına kurulan masalarda partiye üye olmak isteyen vatandaşlar üye yapılıyor. 

İl yönetim kurulu üyelerinin de aktif olarak katıldığı üye çalışmalarının başarıyla devam ettiğini belirten parti yöneticileri, hedeflerinin Türkiye’de ilk 3’e girmek olduğunu ifade ediyorlar. Vatandaşların partiye ve Cumhurbaşkanımıza olan ilgi ve sevgisinin artarak devam ettiğini belirten yöneticiler, Hükümet tarafından Denizli’ye yapılan yatırımların vatandaşlar tarafından yakından takip edildiğini, bunu da saha çalışmalarında bizzat gördüklerini söylüyorlar.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir