REKLAMI GEÇ

“Ben değil Denizli’nin yüreği Meclis’te olacak!”

“Ben değil Denizli’nin yüreği Meclis’te olacak!”

CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ömer Yurtseven, halkın ulaşabildiği, dokunabildiği ve kendinden bir parça görebildiği milletvekili olmayı hedeflediğini belirterek, ‘’Yurtseven ile Denizli’nin sesi ve yüreği meclis’te olacak’’ dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2015 Cumartesi, 11:08

Çivril ilçesinde Gürpınar, Emirhisar, Balçıkhisar ve Işıklı’da partililerin ve vatandaşların büyük ilgisi ile karşılanan Yurtseven yaptığı konuşmalarda nasıl bir milletvekili olacağın yönelik mesajlar verdi. Nerede bir sorun nerede bir garip varsa halkın bağrından gelen biri olarak oraya koşacağını dile getiren CHP Milletvekili Aday Adayı, ‘ Artık çaresizlik yok. Çözümün adresi Ömer Yurtseven var‘’ dedi.

ic-1

“29 Martta yapılacak önseçimde oyumun ölçüsünü alacağım, milletvekili seçildikten sonra ise Cumhuriyet düşmanlarıyla hırsızların boyunun ölçüsünü alacağım” diyen Yurtseven’in bu sözleri ayakta alkışlandı.

ic-2CHP Milletvekili aday adayı Yurtseven, “Partililerimize iktidarın güneşin doğuşu kadar yakın olduğu mesajını verdik. Çivril ilçe gezimiz sis bırakan değil iz bırakan bir ufuk turuna dönüştü. Ömer Yurtseven’in milletvekilliği yolundaki idealizmi partililerimizin ve vatandaşların beklentileriyle örtüştü. Umutlar yeşerdi , moralller yükseldi. CHP’nin yeni yüzü ve örgütten gelen aday adayı olarak Çivril buluşmamızda sevgiler ve yürekler kenetlendi’’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ÖMER YURTSEVEN KİMDİR?

MİSYONUM… VİZYONUM… MESAJIM…

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi 837 Sokak Kızılhisar Apt. No: 14/1 Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 533 571 40 69

re_facebookre_twitterre_instegram