REKLAMI GEÇ

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM

projeler-foto

Bizim çıktığımız yolculuk sadece aday gösterilinceye ya da milletvekili seçilinceye kadar olmayacak. Bana her zaman ulaşabilecek, ilettiğiniz sorunların çözüm sürecini takip edebileceksiniz. Bunun için “Yurtseven Hizmet Kart” ve Yurtseven Çözüm Ofisi” projelerini geliştirdim.

YURTSEVEN HİZMET KART

Milletvekili seçilmem halinde her türlü sorunuzun çözümü için ‘’Yurtseven hizmet kart ’’ ile hizmetinizde olacağım. Üzerinde vatandaşımızın adı, soyadı ve seri numarasının yazılı olduğu kartlar; bilgisayar ortamında kayda alınacak ve bize ulaşan her sorunun takibi yapılarak sonucu hakkında bilgi verilecektir. Kart sahipleri; 7 gün 24 saat telefon, mesaj ve mail yoluyla sorunlarını çözüm ofisimize bildirebilecektir. “Yurtseven hizmet kart’’ları postayla adresinize ulaştırılacaktır.

YURTSEVEN ÇÖZÜM OFİSİ

''Yurtseven seçim ofisi'' milletvekili seçilmem halinde partililerimizin ve vatandaşlarımızın derdine derman olmak amacıyla Denizli’de ''Yurtseven çözüm ofisi''ne dönüşecek. Bir yandan aydınlık bir Türkiye için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde YASAMA görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz, diğer yandan da halkımız için YAŞAMA görevi için seferber olacağız. İnsanlarımızın daha iyi yaşam olanaklarına kavuşmaları için kararlı bir mücadele sürdüreceğiz.

Yorumlar kapalı.

ÖMER YURTSEVEN KİMDİR?

MİSYONUM… VİZYONUM… MESAJIM…

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi 837 Sokak Kızılhisar Apt. No: 14/1 Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 533 571 40 69

re_facebookre_twitterre_instegram