REKLAMI GEÇ

Kurumsal

2002 yılında yayın hayatına geçen Denizlihaber.com, 2013 yılı sonuna kadar Medya S isimli şirket bünyesinde faaliyetlerini sürürken, 2014 yılından itibaren Yeni Medya Denizli Yayıncılık San. Tic. Ltd. Şti. bünyesine geçmiştir.

Aralık 2013’te kurulan Yeni Medya Denizli Yayıncılık San. Tic. Ltd. Şti’nin ana faaliyet alanı yeni medya yayıncılığıdır. Kurum bunun yanı sıra MEDYA PLANLAMA çalışmaları da gerçekleştirmektedir.

Yeni Medya yayıncılığı alanında Denizlihaber.com ve Denizlisporhaber.com gibi yayın organlarının faaliyetlerini sürdüren Yeni Medya Denizli, bu yayın organları sayesinde her yıl 1 milyon 500 binden fazla insana ulaşmaktadır. Yeni Medya Denizli, web tabanlı yayıncılığın yanı sıra web, android ve ios uygulamaları, sosyal medya çalışmaları yürütmektedir.

Denizlihaber.com Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün, ödüllerini 9 Haziran 2014’te TBMM Tören Salonu’nda düzenlenen törenle verdiği Yerel Medya Özendirme Yarışması’na ilk kez dahil edilen internet habersitesi dalında BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ ile ödüllendirildi. 29 Yıllık köklü yarışmasının yeni açılan dalının ilk birincilik ödülünü kazanan Denizlihaber.com, Türkiye’nin en iyi haber sitesi unvanını kazandı.

Kurumsal kimlik çalışmaları, kampanyalar gibi çalışmalar da gerçekleştiren Yeni Medya Denizli Yayıncılık, güçlü kurumların Denizli ofisleri ya da yerel önemli kurumların medya ilişkileri ve planlamalarını gerçekleştirmektedir. Yerel, bölgesel ve ulusal reklam ve tanıtım çalışmaları konusunda raporlama, fizibilite, pazar araştırması, reklam planlaması ve benzeri konularda hizmet veren Yeni Medya Denizli Yayıncılık, reklam veren ile yayıncıyı en doğru ortamda buluşturma, ekonomik ve rantabl projelerle kentte önemli çalışmaların altına imza atmaktadır.