REKLAMI GEÇ

Doğan’ın seçim üssü açıldı

Doğan’ın seçim üssü açıldı

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan’ın Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gövde gösterisine dönüştü. Merkezefendililerin akın ettiği açılışa İYİ Partiler de katıldı. Doğan, gece gündüz demeden çalışacaklarını ve Merkezefendi’yi kazanacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2019 Cumartesi, 15:58

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan’ın Merkezefendi Mahallesi Fatih Caddesi üzeri, Akkonak Parkı altında oluşturduğu Seçim Koordinasyon Merkezi, gövde gösterisine dönen açılışla hizmete girdi.

Açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Denizli Milletvekili Teoman Sancar, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, CHP ve İYİ Parti’nin il ve merkez ilçe başkanları, belediye başkan adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“MERKEZEFENDİ MUTLU İNSANLARIN ŞEHRİ OLACAK”
Açılışta ilk konuşmayı CHP İl Başkanı Mahir Akbaba yaptı. Doğan’ın Merkezefendi’de seçimi kazanması ve mutlu insanlar kenti yaratması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

“31 MART ZAFER GÜNÜ OLACAK”
CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ise 31 Mart’ta değişim için çalışacaklarını belirterek, “Özgürlüğünden ve bağımsızlığından asla ödün vermeyen Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, siz değerli halkımızla buradayız. Merkezefendi ittifakının ortak noktası demokrasidir, Merkezefendi ittifakının ortak noktası adalettir, Merkezefendi ittifakının ortak noktası millettir, Merkezefendi ittifakının ortak noktası Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bu ittifakın sadece tek bir amacı vardır o da değişimdir. Bu değişime hep birlikte inanmalıyız ve bu değişim için hep birlikte daha çok çalışmalıyız. Önümüzdeki 78 gün boyunca gece gündüz çalışmalıyız. İşte bu koordinasyon merkezi tüm bu çalışmalarımızın kalbi olacaktır. 31 Mart sadece İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin değil Merkezefendi İttifakı’nın zafer günü olacaktır” dedi.

“ORTAK AKIL 31 MART’TAN SONRA DA DEVAM EDECEK”
İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar da coşkulu kalabalığa seslendi. CHP ve İYİ Parti arasında kurulan ittifak ile Denizli’nin hak ettiği yönetime kavuşacağını belirten Bahtiyar, Şeniz Süzek Doğan’ı şimdiden belediye başkanı olarak gördüğünü söyledi.

İki parti arasındaki ittifakın yalnızca 31 Mart’a kadar sürmeyeceğini anlatan Bahtiyar, “Bu birliktelik ve ortak akıl ile hem Büyükşehir Belediyesi’ni, hem de birlikte seçime girdiğimiz tüm belediyeleri kazanacağız. Bu birliktelik ve ortak akıl 31 Mart’tan sonra da devam edecek. Denizli’yi bu ortak akıl ile yöneteceğiz. Şeniz Hanım’ın seçimi kazanması için biz üzerimize düşenin tamamını yapacağız” dedi.

“120. KADIN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”
CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan, alkışlar arasında coşkulu bir şekilde kürsüye geldi, kalabalığa seslendi. Seçimlere kısa bir süre kaldığını belirten Doğan, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Merkezefendililere hayallerini ve projelerini anlatacaklarını kaydetti.

Doğan, “Gönül köprülerini burada kuracağız, hayallerimizi, hedeflerimizi, projelerimizi anlatacağız. Gecemizi gündüzümüze katarak, mutsuz insanların mutlu, umutsuz insanların umutlu olmasını sağlayabilmek adına 31 Mart’a kadar çalışacağız. Türkiye’de kadın nüfusu 40 milyonun üzerinde ve yalnızca 119 kadın belediye başkanı var. 120. kadın belediye başkanı olmak için destek istiyorum” dedi.

“BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
31 Mart gecesi Merkezefendi’ye kadın elinin değeceğini anlatan Doğan, “El ele, omuz omuza, gönül gönüle çalışacağız. Özellikle sosyal projelerimiz sayesinde herkesi kucaklayacağız. Yapısal projelerimizle de Merkezefendimiz vizyon bir ilçe olacak. Asla ayrımcılık, ötekileştirme, yandaşlık, kayırmacılık yapmayacağız. Merkezefendi belediyesi şeffaf bir şekilde ortak akıl birliğiyle yönetilecek. 31 Mart akşamına kadar kadın erkek, yaşlı genç demeden sizin çalışmalarınızla Merkezefendi Belediyesi’ni birlikte kazanacağız ve sonrasında da birlikte yöneteceğiz” dedi.

AÇILIŞI MAHALLE SAKİNLERİ YAPTI
Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı Merkezefendi’de yaşayan vatandaşlar ve Şeniz Süzek Doğan tarafından birlikte gerçekleştirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı