REKLAMI GEÇ

Denizli’de 19 ilçede 159 okul kardeş oldu

Denizli’de 19 ilçede 159 okul kardeş oldu

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce hazırlanan “Kardeş Okul Projesi” kapsamında 19 ilçeden 159 okul kardeş okul oldu. Projeyle okullar arasında iletişim kurulması sosyal ve kültürel etkinliklerde birlik beraberlik sağlanması amaçlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2016 Cuma, 15:16

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Kardeş Okul” projesiyle ilgili Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda imza töreni düzenlendi. Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, ilçe milli eğitim müdürleri ile 159 okul müdürünün katıldığı törende, tam 159 okul için kardeşlik protokolü imzalandı.

denizli-19-ilcede-159-okul-kardes-oldu-mahmut-oguz

“KARDEŞLİK DUYGUSUNU GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ”
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, törende yaptığı konuşmada, “Daha önce tanıtımını yaptığımız Kardeş Okul projemizi hayata geçiriyoruz. Bu projeyle okullar örf-adet, yaşam tarzı, bilgi, deneyimler ve eğitim adına her şeyi karşılıklı paylaşacaklar ve güzel uygulama örneklerini uhdelerine dahil etme şansı bulacaklar. Bununla birlikte çocuklarımızın kültür hazinesi daha da genişleyecek. Öğrencilerimiz arasında kardeşlik duygusunu çok iyi geliştirmek istiyoruz” dedi.

denizli-19-ilcede-159-okul-kardes-oldu-ali-sanlier

“BİLGİ VE DENEYİMLER PAYLAŞILACAK”
Vali Yardımcısı Ali Şanlıer ise, okullar arasında bilgi alışverişi sağlanacağını belirterek, “Eğitim düzeyi açısından öne geçen okulların bilgi ve deneyimlerinin paylaşılması amaçlanmaktadır. Öğrencilerimizin milli ve kardeşlik duygularını artırmak için bu çalışmayı başlattık. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sizlerin katkısıyla ilimizin Türkiye ölçeğindeki başarısına bunu da ekleyeceğiz. Çalışmamızın örnek olarak ülkemize ışık tutmasını diliyorum” diye konuştu.

İMZALAR ATILDI
Konuşmaların ardından “Kardeş Okul” projesi için protokol imzalandı. Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile 19 ilçe Milli Eğitim müdürleri arasında imzalanan “Kardeş Okul’ projesi ile kardeşlik duygusunun en anlamlı bir biçimde yaşanması, yaşatılması ve yüceltilmesi hedefleniyor. Ayrıca, öğrenciler, öğretmenler, veliler ve okul idarecileri arasında birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının paylaşılması, sosyal, kültürel, sportif etkinliklerde birlikteliği sağlayacak bir etkileşim- iletişim ortamının kurulması amaçlanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı