REKLAMI GEÇ

Okulu göremeden yaşamını yitirdi

Okulu göremeden yaşamını yitirdi

Aslan Şirketler Grubu ortaklarından Hayırsever İşadamı Sadık Aslan, şirketlerinin yaptıracağı anaokulunun temelinin atılışını göremeden yaşamını yitirdi. 80 yaşında hayatını kaybeden Aslan’ın cenazesi, Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından, Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

/ DENİZLİHABER / 9 Nisan 2008 Çarşamba, 00:00

Aslan Yapı Market’in de içinde bulunduğu Aslan Şirketler Grubu’nun kurucu ortaklarından, İşadamı Sadık Aslan vefat etti. Sadık Aslan’ın vefatı, Denizli’de büyük üzüntüyle karşılandı.

Lise Caddesi’ndeki evinde, yaşamını yitiren Aslan için Ulu Cami’de cenaze namazı kılındı. Aslan’ın cenazesine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Alaybeyoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Demokrat Parti İl Başkanı Zafer Bakırsoy, DP Merkez İlçe Başkanı Ümit Bahtiyar, DP GİK Üyesi Ali Aygören ile iş ve siyaset dünyasından isimler katıldı. Aslan’ın cenazesi, namazın ardından, Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

İki gün önce, Arslan Şirketler Grubu, Bereketli’de bir anaokulu yaptırmak için Milli Eğitim Müdürlüğü ve Denizli Valililiği ile bir protokol imzalamıştı. Anaokulu protokolünün ardından, Aslan Ailesi içinde, 120 öğrencilik okulun yapılmasını en çok isteyenlerden biri olan Sadık Aslan’ın vefatı derin üzüntü yarattı. Okul protokolünün yapıldığını haberini alan ancak okulun temelinin atılmasını göremeden yaşama veda eden Sadık Aslan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı