REKLAMI GEÇ

TKDK 19 projeden 6’sını onayladı

TKDK 19 projeden 6’sını  onayladı

TKDK Denizli İl Koordinatörlüğü, 9. ve 10 çağrı döneminde başvuruları alınan 19 projeden onaylanan 6 proje için sözleşme imzalayacak.

/ DENİZLİHABER / 20 Haziran 2013 Perşembe, 11:19

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Denizli İl Koordinatörü Ümit Dağdeviren, sözleşme imzalanacak ilk 6 proje ile ilgili olarak bilgiler verdi.

Dağdeviren, 9. Ve 10. Çağrı döneminde başvuruları alınan 19 projeden incelemeleri Denizli’de tamamlanıp son onay için Ankara’ya gönderilen 6 projenin işlemlerinin bittiğini ve ay sonuna doğru sözleşme imzalamak için proje sahiplerinin kuruma davet edileceğini açıkladı.

6 PROJE ONAYLANDI
İlk aşamada Ankara’ya gönderilen 6 projenin hepsinin onaylandığını, süreçte her hangi bir sıkıntı olmadığını, diğer projelerinde en kısa sürede onaylanacağını ifade eden Dağdeviren, onaylanan projelerin sözleşme imzalandıktan sonra hayata geçeceğini; toprağa ilk kazma vurularak Denizli için yeni yatırımların temellerinin atılacağını söyledi.

Bu bağlamda bu projelerin çok önemli olduğunu söyleyen Dağdeviren, “Bu projeler sadece proje sahipleri için değil ilimiz Denizli için birer örnek olacak ve yeni müteşebbisleri de motive ederek yeni yatırımların anahtarı konumuna geçecektir”  dedi.

Sözleşme imzalanacak projelere ilişkin detaylar veren İl Koordinatörü Ümit Dağdeviren, 3 yatırımın “Süt Üreten İşletmeler” kapsamında, diğer 3 yatırımında “Et Üreten İşletmeler” kapsamında destekleneceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı