REKLAMI GEÇ

TİN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLUYOR

TİN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLUYOR

Ak Parti İl Başkanı Şahin Tin, milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ağustos 2015 Pazartesi, 20:35

Kısa süre önce Ak Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Şahin Tin milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etti. Tin, 1 Kasım günü yapılacak seçimlerde sıralamaya bu kez daha iyi bir yerden girebilmek için çalışacak.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde ilk kez 3 Eylül 2003 tarihinde Merkez Karar Yönetim Kurulu kararı ile il başkanlığı görevine getirilen Tin, partinin Denizli’deki ikinci olağan genel kurulunda bu kez seçimle il başkanlığı görevine gelmiş ve bu görevi yaklaşık beş yıl süreyle sürdürmüştü.

İl başkanlığı görevini 22 Temmuz 2007 seçimleri için bırakan Tin, temayül yoklamasında ilk sıralarda çıktığı öne sürülse de milletvekili sıralamasında yer bulamamıştı.

Uzun bir sessizliğin ardından Denizli teşkilatının 5. olağan genel kurulunda sahneye çıkan Tin 1 Şubat 2015’te tek adaylı kongrede partinin yeniden il başkanı olmuştu.

Tin 3 Kasım seçimlerinde partisinin Denizli’den beşinci sıra milletvekili adayı olmuş ve seçilememişti.

İkinci il başkanlığı sürecinde Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ile uyumlu bir çalışma yürüttüğü gözlenen Tin, adaylık başvurusu için parti kadrolarına tanınan sürenin son gününde partisindeki görevinden istifa etti.

Şu sıralar yönetim kurulu ile bir toplantı yapan Şahin Tin’in adaylık açıklamasını bir saat içinde yapacağı belirtiliyor.

Yorumlar

metin   -  Bağlantı 1 Eylül 2015, 08:09

umarım yine çapanoğlu oyunu ile hakkını gasp etmezler nasıl olsa ben bilir imci bir bilen var kayıpların sebebi olmasına rağmen fatura ödemeyecek olması şaşırtıcı onun sayesinde faturayı Türkiye ve AKP ye oy verenler ödüyor..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı