REKLAMI GEÇ

Yılmaz İçen CHP’den Büyükşehir aday adaylığını açıkladı

Yılmaz İçen CHP’den Büyükşehir aday adaylığını açıkladı

İşadamı Yılmaz İçen, CHP’den Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı. Yılmaz İçen, yerel yönetimlerde devrim yapacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Kasım 2018 Cumartesi, 16:48

İşadamı Yılmaz İçen, CHP’den Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını, Partisinin il merkezinde düzenlediği toplantıyla açıkladı.

İçen’in aday tanıtım toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan ve Teoman Sancar ile İl Başkanı Mahir Akbaba ve partililer katıldı.

Parti merkezinin balkonundan aday tanıtım toplantısına katılan partililere seslenen Yılmaz İçen, 31 Mart seçimlerinin yerel yönetimlerde devrim anlamına geldiğini belirtti.

Aday gösterilmesi ve seçimi kazanması durumunda yapacaklarını anlatan Yılmaz İçen, şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyeceklerini söyledi. Kapalı kapılar ardından ihalelerin yapılmayacağını ifade eden İçen, “Vergi ödeyen sizler, her kuruşun nereye harcandığını bileceksiniz. İşyeri açmak isteyen esnaf arkadaşlarımızın karşısına çuvallar dolusu bürokrasi çıkarmayacağız. Belediyede işleri bir günde bitecek ve üretmeye başlayacak” dedi.

Sanayisi, turizmi ve tarımıyla Denizli’yi dünya kenti yapacaklarını vurgulayan İçen, “Projelerimizin tam odağında ‘Mutlu bir Denizli’ var. Denizli, Türkiye’nin önemli bir turizm merkezi olmasına rağmen paydan hak ettiğini alamıyor. Biz bunun artması için mücadele edeceğiz. Turizmde rakamların yükselmesi, işsizliğin azalması demektir, kentin refah seviyesinin yükselmesi demektir” diye konuştu.

Denizli’nin en önemli sorunlarından birinin de imar olduğunu dile getiren Yılmaz İçen, “Bizim iktidarımızda imar yap-boz tahtası olmayacak. Altyapısını oluşturmadığımız bölge imara açılmayacak. Önce altyapı gidecek, sonra yapılaşma. Kimse yolları delik deşik yapıp, ülke kaynaklarını heba edemeyecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı