REKLAMI GEÇ

GP aday adaylarını belirledi

Genç Parti İl Teşkilatı aday adaylarını kamuoyuna tanıttı. Gelecek hafta İzmir’de yapılacak olan toplantı ile adaylarını da belirleyecek olan Genç Parti Denizli Teşkilatı 9 aday adayı ile listede yer almaya çalışacak.

/ DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2007 Salı, 00:00

Genç Parti 22 Temmuz seçimleri için milletvekili aday adaylarını belirledi. Partiye milletvekili olman için müracaat eden 9 milletvekili aday adayı düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Genç Parti Ege Bölgesi Teşkilat Başkanı Melek Dingöz’ün de katıldığı toplantıda aday adayları kendilerini tanıttı. Toplantıda Genç Partinin 22 Temmuz seçimlerinde izleyeceği yol ve seçimler hakkında açıklamalarda bulunan Genç Parti Ege Bölgesi Teşkilat Başkanı Melek Dingöz, Cumartesi günü İzmir’de Genel Başkan Cem Uzan’ın katılımı ile bölge toplantısı yapılacağını ve toplantı sonunda illerin milletvekili adaylarının isimlerinin de belirleneceğini söyledi. Döngöz: “ 22 Temmuz seçimlerine az bir zaman kaldı. Eğer önümüzde uzun bir zaman süreci olsaydı ön yoklama yapardık ama şuanda önümüzde böyle bir süreç kalmadı. Genç Parti için son başvuru tarihi 22 Mayıs tarihidir. Şuanda aday adaylarımız için son saatlerdir. Denizli’den şuanda 9 aday adayımız bulunmakta ama genel merkeze de müracaatlar olmuştur. Bu aday adaylarımızın değerlendirmesi de hafta sonu yapılacak olan bölge toplantısında ele alınacak. Şuanda Genç Partinin durumunu soracak olursanız. Bildiğiniz üzere Yüksek Seçim Kurumu basında siyasi reklamları ve tanıtımları yasakladı. Bunun için Genç Parti’nin neler yaptığını kimse göremiyor. Ama şunu bilin ki diğer partiler genel merkez Ankara’da koltuk yarışında iken bizler halka inerek onların sorunlarıyla ilgileniyoruz. İktidar kaygımız hiç yoktur. Genç Parti geçtiğimiz seçimlerde önemli bir oy aldı. Bu seçimlerde oy sayısı daha da artacağına inanıyoruz. Partilerin birbirleriyle birleşmesi bizleri hiç endişelendirmiyor. Bizler Genç Parti olarak seçimlere kendi görüşümüz ve izlediğimiz yol ile halkın karşısına tek başımıza çıkacağız.” dedi.

Yapılan toplantının ardından Genç Parti İl Teşkilatı 9 Milletvekili aday adayını tanıtı. Genç Partinin aday adayı isimleri şu şekilde oluştu. Makine Mühendisi Mehmet Atılgan, Modacı Pembe Kesikbaş, Basın Mensubu Gülben Askeroğlu, Tarış Başkanı Mehmet Cansever, Doktor Serhat Duran, Avukat Rıza Can Özhan, Emekli Öğretmen Gülben Yaşar, Emekli Öğretmen Mete Türköz, ve Emekli Öğretmen Fikriye Akman.

Genç Parti Denizli İl Başkanlığının 9 milletvekili aday adayı hafta sonu yapılacak olan bölge toplantısı ile kendisine listeye almaya çalışacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı