REKLAMI GEÇ

Ankara’da korkunç patlama

Ankara’da korkunç patlama

AAnkara’da barış mitinginin yapılacağı tren garına giden köprünün altında iki ayrı patlama meydana geldi. Korkunç patlamada en az 20 kişinin öldüğü, 100’ün üzerinde de yaralı olduğu belirtiliyor. Barış mitingi için Denizli’den de 5 otobüs hareket etti. Ulaştığımız ilk bilgilere göre Denizli kafilesinde ölen ya da yaralanan olmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2015 Cumartesi, 10:58

DİSK, KESK, TMMOB, TTB tarafından çağrısı yapılan ‘Emek Barış Demokrasi Mitingi’nin yapılacağı tren garı kavşağında iki ayrı patlama meydana geldi. Öğlen saatlerinde yapılacak ‘Emek, barış, demokrasi’ mitinginin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde saat 10.00 sıralarında patlamalar meydana geldi.

DENİZLİ’DEN 5 OTOBÜS GİTTİ

Emek Barış Demokrasi Mitingi’ne Denizli’den de 5 otobüslük bir katılım sağlanmıştı. Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı Cüneyt Zeytinci, Denizli kafilesi ile ilgili bilgiler verdi. Büyük bir patlama yaşandığını ve korkunç bir manzara ile karşı karşıya olunduğunu dile getiren Zeytinci, “Çok sayıda ölü ve yaralı var. Denizli grubunda ölü ya da yaralı yok” dedi.

Tüm Bel-Sen Denizli Şube Başkanı, TMMOB İl Sekreteri Mehmet Sarıca da Ankara’da bulunan grubun arasında. Barış mitinginde böylesi bir olayın yaşanmasının çok korkunç olduğunu dile getiren Sarıca, “Denizli grubu ortalarda olduğu için patlamada zarar görmedi. Yaralılara müdahale ediyor, yardım ediyoruz. Acımız çok büyük. Bu bir provakasyondur” dedi.

AYRINTILAR GELECEK

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı