REKLAMI GEÇ

Servis aracı devrildi: 1 ölü, 19 yaralı

Servis aracı devrildi: 1 ölü, 19 yaralı

Denizli-Antalya Karayolu’nda servis midibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3’ü ağır 19 kişi de yaralandı. Olay yerinde hayatını kaybeden 36 yaşındaki Fatma Ünlübaş’ın yakınları cesedi görünce sinir krizleri geçirdi.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2014 Cuma, 16:50

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Kaza, Denizli-Antalya Karayolu Gökpınar Göleti mevkiinde bugün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. 63 yaşındaki Sait Çiyancı yönetimindeki 20 HZ 321 plakalı midibüsle ile Denizli istikametine gelirken, aşırı hız ve yolun ıslak olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden midibüs, devrildikten sonra takla attı. Yolun ortasındaki refüje çıkan midibüs içindeki yolculardan Fatma Ünlübaş, olay yerinde hayatını kaybederken, 19 kişi de yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri gönderildi. Yaralılar, ambulanslarla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. 19 yaralıdan 3’ünün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken, 16 kişinin ise ayakta tedavi edilip, taburcu edildikleri belirtildi.

Olay yeri polis ekipleri tarafından güvenlik şeridiyle çevrilirken, trafik akışı da kontrollü olarak sağlandı. Denizli Halı şirketinde çalışan ve olay yerinde hayatını kaybeden Fatma Ünlübüş’ın yakınları cesedini görünce sinir krizi geçirdi. Yakınları da teselli etmeye çalıştı. Sinir krizi geçirenlere sağlık ekipleri ambulansta müdahale etti. Olay yerinde

Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından Ünlübaş’ın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Sait Çiyancı’nın kullandığı midibüsün personel taşıma belgesinin olmadığı, Denizli Halı şirketinde çalışan personelin sinemaya gittikleri öğrenildi.

Yorumlar

ömer arslan   -  Bağlantı 20 Şubat 2014, 21:29

trafikte denetim armalı.servis çekenlerin kaçak çekip çekmedikleri belirlenmeli.daha dikkatli olunmalı.allah rahmet eylesin.gidenler geri gelmiyor.insan hayatı bu kadar uzuz olmamalı.bunu bilmeliyizki şöförü hız yıkar..

ayşe   -  Bağlantı 15 Şubat 2014, 22:11

kazada hayatına kaybeden vatandaşımıza allahtan rahmet yaralı olanlarada acil şifalar lütfen rica ediyorum yayalara sürücülere trafik kurallarına uyalım canlar yanmasın mallarınızda hasar görmesin herkes üzerine düşen vatandaşlık görevlerine kurallarına uyalım üç beş kuruşun hesabına yapıpda canlarla oynamayın

vatandaş osman   -  Bağlantı 15 Şubat 2014, 13:19

kazada hayatını kaybeden vatandaşımıza allahtan rahmet yakınlarına sabırlar dilerin.personel taşıma belgesi olmadan servis çeken şahısla birlikta bence firma da suçludur.daha ucuza servis çektirmek için bakımsız ve yaşı geçmiş araçlarla yolcu taşımak ve taşıttırmak nelere mal oluyor.bir de servis aracın şöförünün yaşı 63. allah aşkına 63 yaşındaki bir insanın refleksleri ne kadar sağlıklı olur. bu gün denizlide bulunan servis firmalarının çoğu şöförlerin s.s.k priminden kaçmak için emekli şöför çalıştırmaktadır.

sabit kızılhan   -  Bağlantı 14 Şubat 2014, 17:25

ne yazıkki oluyor memleketimizde kazalar mala gelen zarar ziyan sözkonusu değilde cana geldiğinde yürekler dayanmıyor anaların babaların evlatların kardeşlerin ve sıarası ile ailenin feryatlarını şahit olmakta cok acı oluyor butür olaylarda keza defalarca dile getirdik bu yolda sıkıntıların var olduğunu en ufak çilentide velibey dinlenme tesisilerinden kelleci kardeşlere kadar günlük kaza yaşanmaktadır bunun sorumluluğunu bilen duyan herses üstlenmelidir keza cana maal olmamalıdır kazalar neyse allah ölene rahmet yaralılarımızı acil şifalar versin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı