REKLAMI GEÇ

Uzaylı ikinci kez gelmiş

Uzaylı ikinci kez gelmiş

Katıldığı ‘Tartışmasız’ programında ilginç iddialarda bulunan Funika Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Sözkesen, geçtiğimiz aylarda UFO Müzesi’ni ziyaret ettiği ileri sürülen Uzaylı Mel’in, kendisine Hotmail adresini verdiğini iddia etti, uzaylılarla endirekt temas halinde olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 1 Şubat 2008 Cuma, 01:00

ART TV’de yayınlanan Tartışmasız’ın bu haftaki konuğu, yaptığı birbirinden ilginç icatlarla gündemden hiç düşmeyen, Funika Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Sözkesen oldu. Tartışmasız’a özel son derece çarpıcı açıklamalarda bulunan Sözkesen, yine gündeme damgasını vurarak kendisini izleyenlere renkli dakikalar yaşattı.

‘Hotmail adresini bıraktı’

Endirekt yollarla uzaylılarla iletişim halinde olduğunu söyleyen Nuri Sözkesen, bu yolların neler olduğunu söylemeyi, tüm ısrarlarımıza rağmen kabul etmedi. 28 Ekim 2006 günü müzelerini ziyaret ettiği ileri sürülen Uzaylı Mel ile ilgili ilk kez bu kadar açık konuşan Sözkesen, izleyenleri hayretler içerisinde bırakacak şu açıklamaya da imza attı: Mel bana Hotmail adresini bırakmış!

1.4 milyar ışık yılı uzaklıktan gelen bambaşka bir galaksiye ait olduğunu söyleyen Uzaylı Mel’in, müzedeki tüm materyalleri bir bir incelediğini ifade eden Sözkesen, “Bu haber ilk defa basına yansıdığı zaman, hiç kimse bana inanmadı, herkes bunun bir reklâm malzemesi olduğunu iddia etti. Ama işin aslı böyle değil. Bu olaya şahit olan iki güvenlik görevlisi ve Ege Üniversitesi’nden gelen, o anda müzeyi ziyaret etmekte olan karı-koca iki profesör var. Uzaylı bir süre dolaşıp bilgi topladıktan sonra müzede bulunan anı defterine görüşlerini, müzeyi çok beğendiğini yazmış ve eklemiş, ‘kendimi evimde gibi hissettim.’ Daha sonra güvenlik görevlilerimizin yanına gelerek iletişim bilgilerini doldurmuş. Güvenlik görevlilerimiz, Mel’in (uzaylının) simsiyah gözlerini görünce paniğe kapılmış. Ve daha sonra uzaylı kaçmaya başlayınca diğer arkadaşlarımız uzaylı zatı kovalamaya başlamış. Ve uzaylı, yolun karşısına geçerek ortadan kaybolmuş” dedi. Hiç kimsenin bilmediği bir olayı ilk defa ‘Tartışmasız’da açıkladığını söyleyen Sözkesen, Uzaylı Mel’in, güvenhlik görevlilerine kendisinin Hotmail adresini bıraktığını kaydetti.

‘Tekrar geldiler!’

Eve döndükten sonra Mel’in bıraktığı Hotmail adresine ‘sen dünyalısın, bizi kandırıyorsun’ diye bir elektronik posta attığını söyleyen Sözkesen, daha sonra bu adresi, merkezi İstanbul’da bulunan Sirius Uzay Bilimleri Derneği Başkanı Haktan Akdoğan’a göndermiş. Haktan Akdoğan’ın Mel ile iletişim kurmayı sağladığını belirten Sözkesen, 10 Kasım 2006 tarihinde uzaylı Mel’in, bu kez ailesiyle birlikte tekrar UFO Müzesi’ne geldiğinin altını çizdi.

‘İcatlarımızın çıkış noktası UFO Müzesi’

Aynı zamanda dünyadaki dördüncü UFO Müzesi’nin de sahibi olan Nuri Sözkesen, kurdukları müzenin icatlar konusunda ilham verdiğini söyleyerek, “Oraya her gidişimde yeni bir şeyler keşfediyorum. Hatta şimdi programdan çıktıktan sonra bile gidip müzeyi gezebilirim” dedi. Müzelerin genelde, geçmişi anlatmak için kurulduğunu söyleyen Sözkesen, kendi müzelerinin geleceği anlattığını ve bu alanda dünyadaki ilklerden biri olduğunu dikkat çekti. Dünya dışındaki zeki yaşamın, medeniyetlerin, teknolojik anlamda nelerle uğraştığını, neler yaptığının anlaşılabilmesi için müzenin büyük bir avantaj sağladığını belirten Sözkesen, “Ben yenilikçi olmak istiyorum, icatlar yapmak istiyorum diyen herkese, UFO Müzesi’ni gezmesini tavsiye ediyorum. Burası onlar için de ilham kaynağı olabilir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı