REKLAMI GEÇ

Büyükşehir ile Kale kazanmaya devam ediyor

Büyükşehir ile Kale kazanmaya devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinde yapımı devam eden yeni jandarma hizmet binasını inceledi. Başkan Zolan, jandarmanın yeni hizmet binasına taşınmasının ardından, merkezde bulunan mevcut jandarma binası alanının da ilçeye meydan olarak kazandıracaklarını müjdeledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2023 Perşembe, 11:24

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapımı devam eden Kale İlçe Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binasında incelemede bulundu. Başkan Osman Zolan’a Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, AK Parti Kale İlçe Başkanı Bilal Tıkım, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. Bir süre inşaatta incelemede bulunan Başkan Zolan burada yaptığı açıklamada Denizli’nin büyükşehir statüsü kazanmasının ardından tüm ilçelere hizmet eder hale geldiklerini söyledi. Bu noktada altyapıdan üstyapıya, spor tesislerinden yeşil alanlara 19 ilçede sayısız hizmet yaptıklarını anlatan Başkan Zolan, Kale ilçesinde vatandaşların çok uzun zamandan beri arzu ettiği projenin incelemesini yaptıklarını kaydetti. Mevcut, Kale İlçe Jandarma Komutanlığı binasının ilçe meydanının ortasında olduğunu ve depremsellik anlamında riskler taşıdığını anlatan Başkan Osman Zolan, eski binanın Kale ilçe meydanının oluşmasına da engel olduğunu ifade etti.

“Kale’mizde bugüne kadar birçok hizmet yaptık”

İçişleri Bakanlığı ile yapmış oldukları protokolle, ilçe meydanında bulunan Kale İlçe Jandarma Komutanlığı alanının Büyükşehir Belediyesine geçeceğini, bunun karşılığında da yeni binanın yapımıyla ilgili maddi katkı sağladıklarını ifade eden Başkan Zolan, şunları kaydetti: “İçişleri Bakanlığımız ile yaptığımız işbirliği ile bu inşaatı başlattık. İnşallah yeni bina bittiğinde jandarmamız buraya taşınacak. Merkezdeki depreme dayanıksız jandarma binasının da kaldırılmasını ve ilçemizin meydana kavuşmasını arzu ediyoruz. Kale’mizde bugüne kadar birçok hizmet yaptık. Böyle bir güzelliği yapmak da bize nasip oldu. Projenin bitişini görmeyi Allah’ım bizlere nasip etsin. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Şimdiden Kale’mize hayırlı ve uğurlu olsun.”

Yorumlar

ibrahim   -  Bağlantı 13 Mayıs 2023, 10:58

Bakanlığımız ve Büyükşehir’in ortak mutabakatla depreme mukavim bir tesisi, İlçe Jandarmasına kurması çok değerli bir yatırımdır. Merkezi ısıtma ve soğutma uygulaması en idealidir. Türkiye’mize yakışan büyük proje olup, göğsümüzü kabartmaktadır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
11 Mayıs 2025 Pazar 16 29Parçalı Bulutlu
12 Mayıs 2025 Pazartesi 15 27Parçalı Bulutlu
13 Mayıs 2025 Salı 15 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
14 Mayıs 2025 Çarşamba 14 27Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2025 Perşembe 13 28Parçalı Bulutlu