REKLAMI GEÇ

KORDON MOBİLYA YENİ ADRESİNDE

KORDON MOBİLYA YENİ ADRESİNDE

Denizli Mobilya sektörünün köklü firmalarından kordon mobilya , Acapıyam Asfaltı’nda bulunan mağazasını, ankara asfaltı üzeri Sümer Mahallesi’ndeki eski atölye binasını yenileyerek ,şık bir mağazaya dönüştürmüş ve yeni adresine taşınmıştır. mobilya dekorasyon Üretimini ise 2012’de Eskihisar da kurdukları fabrikada son teknoloji cnc makinelerle devam etmektedir. Kordon mobilya dekorasyon , kendi markası olan lacorda mutfak banyo , başta olmak üzere , bayiliğini yaptığı mutfak ve banyo tezgahlarında dupont corian akrilik yüzeyleri ve seçkin ev mobilya , koltuk takımı markalarıyla da müşterilerine daha konsept ve kapsamlı hizmetini yeni mağazasında sürdürecektir.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2015 Salı, 09:42

Denizli mobilya sektörünün köklü firması kordon mobilya , yeni adresinde hizmetinde… Kordon Acıpayam Asfaltı üzerindeki mağazasını, ankara asfaltı üzeri Sümer mah mağazasına taşındı.

ic-5

1998 den beri üretim yaptıkları Sümer Mahallesindeki imalatı , 2012 yılında Eskihisar’da kurdukları fabrikaya taşıyan Kordon Mobilya, 1 yıllık bir çalışmanın ardından üç kattan oluşan şık bir mağaza yarattı. 1200 metrekarelik yeni mağazasında mobilya dekorasyon ürünlerinin yanı sıra dupont corian ve kendi markası lacorda mutfak ve banyo ürünleri yer alıyor.

ic-4

DENİZLİ’DE YALNIZCA KORDON’DA
Ayrıca mağazada Denizli bölge bayiliğini yaptığı Dupont Corian’ın akrilik yüzeyli tezgah ve özel tasarımları da bulunuyor. Yüzde 100 akrilik ,corian yüzeyler eksiz ,antibakteriyel ve hijyenik , eğrisel tasarımlara elverişli oluşu sebebiyle tercih ediliyor.

ic-2

İNEGÖL’ÜN EN İYİLERİ BU MAĞAZDA
Kordon Mağaza’da ürünler bununla da sınırlı değil. Ev mobilyası konusunda da bir birinden şık ve konforlu seçenekleri de Denizlililerin beğenisine sunan Kordon, ev mobilyasında İnegöl’ün en seçkin markalarıyla çalışıyor.

ic-1

İDARİ BİRİMDE BU ADRESTE
Ankarayolu üzerinde bulunan Turkuaz Hyundai Plaza’nın arkasındaki yeni mağaza, aynı zamanda Kordon Mobilya’nın idari merkezi olarak da kullanılacak.

İC-7

Kordonun operasyonel bölümlerini kent merkezine taşımasının en büyük nedeni proje bazlı çalışmaları.

ic-3

Gerek kişiye özel özgün tasarımlar gerekse kurumsal uygulamalar gerçekleştiren Kordon Moic-6bilya, özellikle bu alanda mimarların tercih ettiği adreslerden biri.

www.kordonmobilya.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı