REKLAMI GEÇ

BEKİR KAR SAHADA

BEKİR KAR SAHADA

Cumhuriyet Halk Partisi’nde milletvekili yarışında ‘Ben de varım’ diyen duayen eğitimci Bekir Kar saha çalışmalarına başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2015 Salı, 14:23

Denizli’de özellikle Milli Eğitim Müdürlüğü döneminde uygulamaya koyduğu projeleri ile sadece eğitim camiasının değil tüm kentin takdirini toplayan Bekir Kar, siyaset arenasında boy gösteriyor.ic

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yapılacak ön seçimde aday adayları arasında yer alan Kar, saha çalışmalarına da başladı. Defalarca sokak sokak dert dinlediği Denizli’de bir kez daha vatandaşla kucaklaşan Kar’ın önceki günkü durağı ise Güneş İlçesi oldu. Burada hem partililerle hem de vatandaşlarla bir araya gelen Kar, talepleri dinledi, düşüncelerini paylaştı.

Güney’deki çalışmalarında vatandaşların büyük desteğini gören Kar, ülkenin sağlıklı bir geleceğe doğru yönelmediğinin altını çizerek, “Geleceğimiz tehlike altında. Bizlerin isteği geleceğine güvenle bakabilen, kaliteli bir eğitimle ülkemize öncülük edebilecek genç nesillerin yetişmesi” dedi.

Türkiye’nin AKP uygulamaları nedeniyle korkular ülkesi haline geldiğinin altını çizen Kar, “Korkular ülkesinde değil, sanatla, sporla, bilimle iç içe yaşayacak bir halk için varız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

BEKİR KAR KİMDİR?

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres:  
Telefon: 0 542 683 61 11

re_facebookre_twitterre_instegram