REKLAMI GEÇ

Denizli’yi turladılar, dertleri dinlediler

Denizli’yi turladılar, dertleri dinlediler

Denizli CHP’de ön seçim için geri sayım devam ediyor. Milletvekili aday adayları Adil Demir, Ömer Yurtseven, Kazım Arslan, Bekir Kar, Bülent Gökçe ve Ali Asker Kantürk, Denizli’yi adım adım gezdi, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadılar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2015 Perşembe, 10:03

CHP Denizli’deki milletvekili adaylarını belirlemek üzere 29 Mart Pazar günü ön seçim yapacak. Ön seçim bu kez il merkezi yerine her ilçede gerçekleştirilecek. Kayıtlı 14 bin 960 partilinin oy kullanma hakkına sahip olduğu ön seçimde; Adil Demir, Ömer Yurtseven, Kazım Arslan, Bekir Kar, Bülent Gökçe ve Ali Asker Kantürk ile diğer aday adayları listenin seçilebilecek sıralarında yer almak için mücadele ediyor.

Her ilçeye ön seçim sandığı konulacağından bu defa aday adayları daha yoğun çalıştı. Demir, Yurtseven, Arslan, Gökçe, Kantürkve Kar, sadece ilçe merkezlerinde değil, her mahalle gitti. Düzenlenen toplantılarda projelerini anlatıp, “Denizli’nin parlamentodaki sesi olacağız” mesajını verdiler.

Çatı kapı gerçekleşen ziyaretlerde partililerle kucaklaşan Adil Demir, Ömer Yurtseven, Kazım Arslan, Bekir Kar, Bülent Gökçe ve Ali Asker Kantürk, gördükleri ilginin CHP’ye iktidara yürüme yolunda güç verdiğini belirttiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı