REKLAMI GEÇ

ACİLCİLERE EĞİTİM

ACİLCİLERE EĞİTİM

Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı yataklı tedavi kurumlarında görev yapan acil servis personeline yönelik “acil eğitim programı” düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 10 Nisan 2014 Perşembe, 10:27

Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Acar, eğitime katılan personele yaptığı konuşmada, acil servislerde uygulanan tıbbi hizmetin hayati bir rol oynadığını ve buralarda çalışan sağlık personellerinin donanımının önemli olduğunu vurguladı.

Acil servislerin ani gelişen hastalık, kaza ve yaralanmalarda hastalara ilk yardım, temel yaşam ve ileri kardiyak yaşam desteği hizmetlerinin verilebildiği alanlar olduğuna işaret eden Acar, “Yoğun ve yorucu eğitim programına, katılımcıların aktif ve gönüllü katılımını görmek, eğitimlerin Denizli Kamu Hastaneler Birliği’ne bağlı farklı kurumlardan gelen sağlık çalışanları arasında işbirliği ve dayanışmanın gelişmesine katkı sağlaması bizleri mutlu etti. Eğitim sonucu elde edilen bilgilerin kurumlarda başarı ile uygulanacağına inanıyorum. Çünkü acil servisler tüm hastane hizmetlerinde hayatı bir rol oynayan bölümlerdir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı