REKLAMI GEÇ

AÇILIM SÜRECİ

Türkiye bilindiği gibi son zamanlarda büyük ve sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. AKP ve BDP PKK ile birlikte “çözüm süreci” konusunda akillerini piyasaya sürerken, Başbakan’ın bile rahatsız olduğu Milli Cephe ve MHP, CHP ise, yıkım projesi adını verdikleri son süreç ile gelinen noktada saflarını tam manasıyla belli ettiler. Gerçi CHP gurubu hala kendi içerisinde bocalamasına rağmen, taban çözüm sürecine karşı olduğunu belli etmektedir. Değerli okuyucular;…

/ DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2013 Perşembe, 12:17

Türkiye bilindiği gibi son zamanlarda büyük ve sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. AKP ve BDP PKK ile birlikte “çözüm süreci” konusunda akillerini piyasaya sürerken, Başbakan’ın bile rahatsız olduğu Milli Cephe ve MHP, CHP ise, yıkım projesi adını verdikleri son süreç ile gelinen noktada saflarını tam manasıyla belli ettiler. Gerçi CHP gurubu hala kendi içerisinde bocalamasına rağmen, taban çözüm sürecine karşı olduğunu belli etmektedir.
Değerli okuyucular; AKP tarafından yapılanları, özellikle ilimizdeki Nihat Zeybekci ve ardından Osman Zolan tarafından verilen büyük hizmetleri unutmuş değildir. Yolları, parkları, alt yapıyı inkar eden kimse de olamaz. Bu konuda herkes hem fikirdir.
AKP hizmetleri ile ilimizin çehresi gerçekten değişmiş, hizmet konusunda 50 yıla vurulacak olan damga 10 yıl gibi bir sürede yapılmıştır. Bunlara kimsenin itirazı yok.
Ama…
Büyük bir sel olayında, alt geçit sel suları ile dolmuş, insanlar ölüm tehlikesi yaşamıştır. Geçtiğimiz yıl içerisinde “Cumhurbaşkanı gelecek” diye apar topar yapılan Kayalık Caddesinin durumu ortadadır. Yine kuvvetli bir yağış sonucu Adalet Sarayı’na giden yol 1.5 metre çökmüştür.
Şimdi bütün güzelliklerin yanında, bu tür eksiklikleri yazmak niye suç? Sen Denizli halkı için hizmet edeceksin, ettiğin hizmet senin belediye olarak görevin olmasına rağmen, bunu siyasi propaganda malzemesi olarak kullanacaksın, ama çökünce ya da insanlar ölüm tehlikesi yaşayınca yazmayacaksın?
İnsanların eleştirdikleri, hizmetlerin gelmesinde değil, geliş yollarıdır. Ama bizim insanlarımız iki güzel şey gördü mü, daha büyük ve vahim olayları unutarak, yapılanları hemen örnek gösteriyor.
Yazılarıma yorum yapan arkadaşlara dikkat ederseniz, bana verdikleri örnekler hep bunlardır. Başkaca bir örnek vermemektedirler. Oysa yerel hizmetler ayrı, Türkiye genelinde verilen hizmetler ayrıdır.
Mesela, bazı arkadaşlarımız milli gelirin yükselmesinden, ekonominin canlanmasından örnekler veriyor. Ama milli gelir yükselmesine rağmen bunun vatandaşa yansıması görülmemektedir. Ekonomi canlanıyor ya da iyi ise, esnaf ve sanatkarların güç durumda kalması nedendir?
Denizli Belediyesi ilimize iki park yaptı, yolları yeniledi diye; koskoca bir vatanın bölünmesi, Türk-Kürt kardeşliğinin bozulması, T.C. yazısının kaldırılmasına emsal teşkil eder mi?
Onlar, ilimize hizmet etmişler. Hizmet getirmek amacı ile seçilmişlerdir. Milli değerlere, milletin hassasiyetlerine el dokundurmak için gelmemişlerdir.

Yorumlar

osman   -  Bağlantı 10 Mayıs 2013, 21:43

Mustafa kardesim ben hizmet yaptim ulkeyi bolecegim diyen yok.onceden laiklik diyorlardi simdi bolunme diyorlar.milli gelir in tekrar aciklamasi yazarin dusuncesine elestiridiir.ayagini yorganina gore uzatmaassan icralik olursun.iste onun icin diyoruz milli gelirin dahada yukselmesi lazim diye.3 binden Aldi 11000 yapti.insaalah 20000 oldugunda hersey daha degisik olacak.turkiye 2002 e Kadar Zaman kaybetti malesef.

Mustafa   -  Bağlantı 10 Mayıs 2013, 16:01

Sayın Metin bey yapılan doğru ve yerinde hizmetlere kimsenin laf ettiği yok hizmet yapıyoruz diyede kimsenin vatanı bölmeye hakkı yok sen ben hizmet yapıyorum bu vatanı ben bölerim demeyede kimsenin gücü yetmez vatandaş vatanı bölmek isteyenlerde istediği kadar hizmet yapsın tokat atmasınıda bilir bazı arkadaşlarhalen milli gelirin vatandaşa yansımasından bahsediyor ben ne ailemle dışarıda yemek yiyebiliyorum ne lüks arabayla gezebiliyorum ne tatil yapabiliyorum aldığım elbiseyide eskiyesine kadar giyiyorum avrupalı milli gelirinden aldığı payla ülkemize tatile geliyor ama ben pamukkaleye ailemle gezmeye gidemiyorum bumu sizin milli gelirden anldığınız icra daireleri arabalarla dolu satılık arabaları kimse görmek istemiyor icrada milletin maaşı ayın 16 sında bankadan eve gelmiyor herkes bankalara borçlandırılmış konumda bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez Bayrak inmez Ezan Dinmez Bu Vatan bölünmez Ne Mutlu Türküm Diyene.

Mesut Aydın   -  Bağlantı 10 Mayıs 2013, 11:49

Haklı ve yapıcı eleştiriler akıllı yöneticiler için yol göstericidir.Yanlışların eleştirilmesine sırf taraftarlık duygusuyla amigo gözlüğüyle karşı çıkanlar, o yöneticilere aslında kötülük yapmaktadır.Diğer taraftan amigo gözlüğüyle, haklıya haksıza bakmadan herşeyi eleştirenler de memlekete kötülük yapmaktadır.Objektif olup haklıya haklı, haksıza haksız demek o kadar da zor değil aslında..

metin   -  Bağlantı 10 Mayıs 2013, 08:29

ben 37 senedir bu vilayette yaşıyorum son 2 dönemde bir belediyecilik hizmeti görür olduk hizmetine laf söyleyemediğiniz insanları vatanı bölecekler onun için gitmeli bunlar diyerek eleştirmek nasıl bir duygu ben anlamadım anlayan sizinle osun ama bu millet kendisine hizmet edeni asla unutmaz…

osman   -  Bağlantı 9 Mayıs 2013, 18:53

Sayin imamoglu yaptigimiz elestirilerinde etkisiyle daha objektif bir yazi yazmissiniz.akpnin icraatlarini yazarken icinizin kann aglayarak yazdiginiza inaniyorum.kotu icraatlari yazmak suc degildir.onemli olan hem iyi hem kotu yapilan icraatlari yazarken objektif olabilmektir.MILLI GELIRIN yukselmesinin vatandasa yansimasi gorulmektedir.caddelere bakarsaniz insanlarimizin giyimi arabalar yemek yerleri alisveris merkezleri.ama gormek istemesseniz goremessiniz.ama yeterli degildir .dahada cikmasi lazimdir.TURK KURT kardesligi varsa 80 yildir suren bu huzursuzluk nedir.40bin insan neden olmustur.esas kardeslik simdi baslamistir.insallah basariya ulasir.ALLAH TURK MILLETININ Yardimcisi olsun.saygilar

Gerçekler karşısında susan dilsiz ŞEYTANDIR!..   -  Bağlantı 9 Mayıs 2013, 14:31

Memlekette değişim yapıyoruz diye, kimliğimizi benliğimizi, değer yargılarımızı silip atamayız.Hizmette yapılanları asla inkar etmeyiz, etmiyoruz.Sürecin mağduru Vatanını,milletini,bayrağını,dinini,dilini sevenler olmamlıdır.Ne yazık ki!..

kürşat ALPEREN   -  Bağlantı 9 Mayıs 2013, 14:02

SAYIN.İBRAHİM İMAMOĞLU.ÇOK GÜZEL YAZMIŞSINIZ SİZİ KUTLARIM.ÇOK YERİNDE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ELİNE VE YÜREGİNE SAĞLIK.

Mustafa   -  Bağlantı 9 Mayıs 2013, 13:35

sayın ibrahim bey siz her zaman doğruları yazmaya devam ediniz ben sizin yazılarınızı devamlı takip etmekteyim yorumlarıda okumaktayım ne demiş atalarımız doğruyu söyleyeni kırk köyden kovarlar demişler ben pazartesi gün yani 06.05.2013 günü alpaslan caddesinden arabayla geçtim çok değil bu yol 8 ay önce veya 10 ay önce asfaltlandı ve asfalt yapılmazdan öncede günlerce yol trafiğe kapandı fakat pazartesi günü geçtiğimde yol savaştan çıkmış gibiydi bu yol benim sizin cocuklarımızın ödediği vergilerden yapıldı fakat verilen emeğe harcanan paraya yazık yol yol olmaktan çıkmış bunları yazamayanlar var yazdınmı suçlu oluyorsun biz T.C. yazısının kaldırılmasını bebek katiliyle masaya oturulmasını ve bebek katili ne deniyorsa onun uygulanmasına karşıyız televizyonda esad ı bebek katili olarak görenler acaba kendilerinin bebek katilini yüceltmek için yaptıklarınada bir baksalarya.Milletten biraz utanmasalar Cezaevindeki bebek katilini bize haşa bu peygamber diye yutturacaklar.Sözde eşkiyalar Türkiyeyi terk ederken silahlarıyla çıkmalarına musade edilmeyecekti ama adamlar silahlarıyla terk ediyorlar nolduda kararınız değişti hiç kimse anaların ağlamasını istemiyor ama PKK yıda başımıza taç yapmamızıda bizden beklemeyin bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez bu biline.

Faruk CAN   -  Bağlantı 9 Mayıs 2013, 12:35

KUTLUYORUM.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı