REKLAMI GEÇ

Acıpayam Belediye Başkanı’ndan korkutan açıklama

Acıpayam Belediye Başkanı’ndan korkutan açıklama

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile ilçe halkına seslendi. Koronavirüsün etkisini artırdığını belirten Şevkan, “İlçemizde de kuvvetli şüpheli olguların haberinin geldiğini üzülerek söylemek istiyorum” dedi, önlemlerin artırılmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2020 Perşembe, 18:23

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, tüm Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgını ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı, uyarılarda bulundu.

Yayınladığı video ile ilçe halkına seslenen Şevkan, “Belediye başkanınız olarak değil, hekiminiz olarak sesleniyorum. Hocalarımız ve hekimlerimiz ile birlikte sürekli irtibat halindeyiz. Virüs ne yazık ki etkisini arttırıyor. İlçemizde de kuvvetli şüpheli olguların haberinin geldiğini üzülerek söylemek istiyorum. Bu salgından korunmamızın tek yolu, kesinlikle evlerimizden çıkmamaktır. Yani kesinlikle sokağa çıkmamaktır” dedi.

Hıfzıssıhha kurulu kararı ile tuhafiye, sarraf, beyaz eşya, mobilya, inşaat malzemeleri dükkanlarının tedbir amaçlı kapatıldığını belirten Şevkan, “Değerli kardeşlerim her ne kadar serbest olsa da dışarıda tost ve benzeri yiyecekler yemeyin, çay içmeyin, müşterilerinize çay ikram etmeyin. Evinize yiyecek paketi kabul etmeyin, sipariş vermeyin. Yolcu otobüslerinde şiddetli bir gerekçe olmadığı sürece yolculuk etmeyin. Bulunduğunuz yeri terk etmeyin. Çocuklarımız oyun bahçelerine çıkmasın. Gençlerimiz hem kendileri hem de büyüklerinin sağlıkları açısından kendilerine dikkat etmelidir. Sizlerin her türlü ihtiyacınızda kriz masamız yanınızda olacaktır. 72 saatte 400’ün üzerinde çağrı alan kriz merkezimiz, bu çağrıların 300’ünü yerine getirmiş, diğer 100’ü ile ise ilgilenmektedir. Bize 0258 518 20 28 – 0545 637 62 80 numaraları hatlardan ulaşabilirsiniz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı