REKLAMI GEÇ

Acıpayam Belediyesi arsa satacak

Acıpayam Belediyesi arsa satacak

Acıpayam Belediyesi, çeşitli mevkii ve mahallelerde bulunan arsalarını satışa çıkardı. Açık teklif usulü ile satışı gerçekleştirilecek toplam bin 893 metrekarelik 5 adet arsanın ihalesi, 17 Eylül 2015 Perşembe günü Acıpayam Belediye encümeni huzurunda saat 15.00’de başlayacağı duyuruldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2015 Cuma, 11:54

Acıpayam Belediyesi, 5 adet arsasını açık teklif usulü ile satışa çıkardı. 17 Eylül Perşembe günü Belediye Encümen huzurunda, mülkiyeti belediyeye ait Namık Kemal Caddesi üzerinde bulunan 713metrekare arsa, Yukarı Mahalle Dağsaray mevkiindeki 415 metrekare arsa, Dodurgalar Mahallesindeki 249 metrekare arsa ile Kurtlar Mahallesindeki 111 metrekare arsanın satışı açık telif usulü yapılacak.

Belediye toplantı salonunda Saat 15:00 de başlayacak olan ihale, 10 dakika aralıklarla gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, “Satılan arsayı satın alan kişi arsanın satış bedelini ihaleden sonra Bir ay içinde bedelini ödeyecektir, arsa bedeli ödenmeden tapu devri yapılmayacaktır. Arsayı Satın alan kişi ihaleden sonra vazgeçerse veya arsa bedelini verilen süre içinde yatırmadığı taktirde yatırmış olduğu teminat belediye hesabına irat kaydedilir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı