Acıpayam Belediyesi dükkan satacak

Acıpayam’da, belediye binasının zemin katında bulunan 7 dükkan satışa çıkarıldı. Dükkanların fiyatı 500 bin ile 1 milyon 600 bin lira arasında değişiyor.
Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 29 Ağustos 2014 Cuma, 08:55
Acıpayam Belediyesi, dükkan satmak için ihale açtı. Belediye hizmet binasının zemin katında bulunan 18 ile 250 metrekare arasında değişen 7 dükkan ihaleyle satılacak. Halen içinde kiracı bulunan dükkanların ihalesi açık teklif usulüyle yapılacak.
11 Eylül Perşembe günü saat 14.00’te belediye encümen salonunda gerçekleştirilecek ihalede, dükkanların açılış fiyatı 500 bin ile 1 milyon 600 bin lira arasında değişecek. Acıpayam Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Acıpayam’ın en gözde ve işlek mevkisinde bulunan ve satışa sunulan dükkanlar için kıyasıya rekabetin olacağı bekleniyor” denildi.