REKLAMI GEÇ

Acıpayam Belediyesi’nde devir teslim töreni

Acıpayam Belediyesi’nde devir teslim töreni

2009 yılından beri Acıpayam Belediye Başkanı olarak görev yapan Dr. Hulusi Şevkan görevini yeni başkan Eczacı Levent Yıldırım’ a devretti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2024 Cuma, 11:16

Acıpayam Belediye Başkanlığı önünde geniş bir katılımla gerçekleşen programa CHP İlçe Başkanı Deniz Albayrak yönetim kurulu üyeleri, Belediye meclis üyeleri ile birlikte vatandaşlar katıldı. CHP den belediye başkanı seçilen Levent Yıldırım’ı belediye binası önünde karşılayan önceki başkan Dr.Hulusi Şevkan ve belediye çalışanları makam odasında devir teslim töreni düzenlendi.

Önceki Başkan Hulusi Şevkan “Levent Yıldırım’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Bizlerin yapmaya çalışıp yapamadığımız projelerinizi umarım Levent Yıldırım başkanımız başaracaktır.Kendisine ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum” dedi.

Belediye başkanlık mührünü yeni başkan Levent Yıldırım’ a takdim ederek rozet hediye etti.

Devir teslim töreninde oldukça duygusal anlar yaşandı.

Yeni başkan seçilen Levent Yıldırım; “Başkanımız sayın Dr.Hulusi Şevkan’ a bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Sivil hayatında başarılar diler,h er zaman tecrübelerinden yararlanacağımızı bilmesini isterim” dedi.

Devir teslim imzalarının ardından hatıra fotoğrafı çektiren yeni başkan Levent Yıldırım Dr.Hulusi Şevkan’ı alkışlar eşliğinde uğurladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı