REKLAMI GEÇ

Acıpayam Hükümet Konağı yenilendi

Acıpayam Hükümet Konağı yenilendi

Acıpayam Hükümet Konağı’nda onarım ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. Hükümet Konağı’nın giriş kısmında, bina güvenlik noktasında, bina içlerinde ve bahçesinde bir dizi düzenleme çalışmaları yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2014 Perşembe, 10:53

Hükümet Konağı’nda, bina girişinde bulunan giriş kapıları değiştirilerek, tuvalet onarımları yapıldı ve binaya engelli tuvaleti ile asansör kazandırıldı. Binada bulunan tüm katlarda, boya ve badana çalışmaları yapıldı. Hükümet Konağı bahçesinde bulunan düzenleme çalışmaları kapsamında da bahçede bulunan Atatürk Anıtı yenilendi.

Vatandaşların gerek hükümet konağında işlerini takip etmeleri gerekse boş vakitlerinde oturup dinlenebilmeleri için bahçeye yeni ahşap oturma grupları yerleştirildi. Bahçenin çeşitli noktalarına çöp kovaları konuldu, aydınlatma lambaları yenilendi. Otopark girişine de bariyer sistemi yapıldı.

KaymakamUğur Kalkar, çalışmaların vatandaşların daha iyi şartlar altında hizmet almalarını sağlamak adına yapıldığını kaydederek, “Uzun süredir bakım ihtiyacı bulunan Hükümet Konağımızı ilçemize yakışır bir hale getirdik. Bina içerisinde ve bahçesinde yapılan düzenleme çalışmalarında görev alan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı