REKLAMI GEÇ

Acıpayam minibüs seferleri durduruldu

Acıpayam minibüs seferleri durduruldu

Acıpayam-Denizli seferini papan minibüs şoförleri, yaptıkları seferleri durdurma kararı aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2020 Pazar, 09:41

Denizli kent merkezine yolcu taşımacılığı yapan Acıpayam ile Kelekçi minibüs kooperatifleri, seferlerini durdurma kararı aldı. Uygulamanın 30 Mart Pazartesi gününden itibaren başlayacağı açıklandı.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, şoförlerin örnek bir karar aldığını belirterek, “Halk sağlığını her şeyden aziz bilip salgının bertaraf edilmesi için seferlerine ara vermeyi düşünen Acıpayam Koop ve Kelekçi Koop başkan ve çalışanlarına candan teşekkür ederim” dedi.

‘ÇALIŞANLARA BİR ÇÖZÜM  BULACAĞIZ”

İşi gereği yolculuk yapması gereken vatandaşlar için bir çözüm bulacaklarını dile getiren Şevkan, “Bu karardan etkilenen Acıpayam’da oturup Denizli’de çalışan ya da Denizli’de oturup ilçemizde çalışan özellikle sağlık çalışanlarımız için bir çözüm mutlaka bulacağız. Bu kardeşlerimiz bizi arayıp bilgi versinler. Kaç kişi olduklarını görmemiz gerek” ifadelerini kullandı.

Şevkan ayrıca, Acıpayam Devlet Hastanesi’nde çalışıp ilçe dışından gelip-giden sağlık çalışanları için isteğe bağlı olarak yurt ayarlayabileceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı