REKLAMI GEÇ

Acıpayam protokolü muhtarlarla buluştu

Acıpayam protokolü muhtarlarla buluştu

Acıpayam’da ilçe protokolü muhtarlar ile buluştu. Toplantıda muhtarlar sorunları ve taleplerini anlattı, protokol çözüm aradı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ocak 2017 Cuma, 14:04

Acıpayam Talip Özkan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş İlhami Aveli, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Dağ, daire amirleri ile muhtarlar katıldı.

Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, muhtarların demokrasi için vazgeçilmez olduğunu belirterek, “Susuz, yolsuz köyümüz kalmasın istiyoruz. Şehirde ne varsa köyde de olmasını arzu ediyoruz. Hep birlikte en verimli şekilde hizmetleri sunmanın gayretinde olacağız. Muhtarlıklarımız demokrasimizin en temel kurumlarından birisidir. Sorumlulukları itibariyle sosyal haklarını uzunca bir süredir dile getiriyorlar. Muhtarlarımız devletin en üst kademesinde muhatap buluyorlar. Muhtarlarımızın demokrasimizi daha da güçlendireceğine inanıyoruz” dedi.

Muhtarların sorunları hakkında bilgi alışverişi yapmak ve çözüm üretmek amacı ile gerçekleştirilen toplantıda muhtarlara söz verilerek istek, öneri ve şikayetleri alındı.

Gereğinin yapılması için ilgili kurumlarla birlikte hareket edilerek, gerekli girişimlerde bulunulması kararı alındı.

(Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı