REKLAMI GEÇ

Acıpayam’a görsel güzellik

Acıpayam’a görsel güzellik

Acıpayam’da, Evkara Kavşağı’ndaki düzenleme çalışmaları kapsamında yapılan havuz tamamlandı. Renkli fıskiyelerden yükselen su, oluşturduğu görsel güzellikle dikkati çekiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2015 Cumartesi, 15:03

Acıpayam Belediyesi, Evkara Bulvarı’ndaki kavşakta düzenleme çalışması yaptı. Uygulanan projeyle kavşakta süs havuzu yapılarak, çevresi çiçeklerle donatıldı. Havuzu çevreyelen fıskiyelerden yükselen suyun renklerle dansı ise akşamları farklı bir görsel güzellik yaratıyor.

Işıklı havuzun faaliyete geçmesi ile birlikte Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ve Destek Hizmetleri Müdürü Akif Sözer ışıklı kavşakta incelemelerde bulundu. Burada hatıra fotoğrafı çektirerek bu anı ölümsüzleştirdiler.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ve Destek Hizmetleri Müdürü Akif Sözer ile birlikte kavşakta inceleme yaptı. Şevkan, havuzun Evkara Kavşağı’na ayrı bir hava kattığını belirterek, “Acıpayam sevdamızla ilçeye yeni eserler kazandırmaya devam edeceğiz. Bunu gerçekleştirmek için daha çok çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı