REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da 10 km yol asfaltlandı

Acıpayam’da 10 km yol asfaltlandı

Acıpayam Belediyesi, 2016 programı doğrultusunda 10 kilometrelik asfaltlama gerçekleştirirken, Güney Mahallesi’nde 1,5 kilometrelik çalışmayı da başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Eylül 2016 Cuma, 10:03

Acıpayam Belediye Başakın Hulusi Şevkan, ilçenin Corum- Karkın, Sırçalık-Pınarbaşı, Ören- Bağarası, Gölcük- Yukarı Gölcük, Pınaryazı –Koruyolu’nda yürütülen çalışmalarla 10 kilometrelik soğuk asfaltlama yapıldığını bildirdi.

Şevkan, Acıpayam Belediyesi Fen İşleri ekibinin son olarak Güney Mahallesi’ndeki Dere Sokak olarak adlandırılan toplamda 1,5 kilometrelik yolda soğuk asfalt çalışması başlattığını, bu çalışmanın da kısa sürede bitirileceğini söyledi.

Acıpayam’ın geniş bir alana yayıldığını ve her köşesine hizmet götürme hedefinde olduklarını belirten Şevkan, “Vatandaşlarımızı kışın çamurdan yazın da tozdan kurtarmak için sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarımız sürüyor. Özellikle kenar mahallelerimizde çalışma tempomuz artmış durumda. Sadece asfalt çalışmaları değil kilitli taş ve kaldırım çalışmalarımız da devam ediyor. Yaptığımız çalışmalarla Acıpayam şantiye haline geldi. İnşallah daha güzel hizmetlerle halkımızı buluşturacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı