REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da 2 korona hastası taburcu edildi

Acıpayam’da 2 korona hastası taburcu edildi

Acıpayam’da korona testleri pozitif çıkan ve bir süredir hastanede tedavi altında tutulan iki hasta iyileşti, taburcu edildi. Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, hastanede tedavi altında tutulan korona hastalarının tamamının durumunun iyi olduğunu belirtti, “Kısa süre içinde daha iyi haberler verebiliriz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2020 Çarşamba, 12:58

Vaka sayılarının hızla artması ve birbiri ardına ölüm haberleri gelmesi üzerine tüm gözlerin çevrildiği Acıpayam’da umutlandıran gelişmeler yaşanıyor.

Korona testleri pozitif çıkan ve Acıpayam Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan 2 hasta tedaviye olumlu cevap verdi. Yoğun bir tedavinin ardından sağlığına kavuşan 15 yaşındaki F.K. adındaki genç kız ile 45 yaşındaki R.S. alışlar arasında hastaneden taburcu edildi.

DAHA GÜZEL HABERLER VERECEĞİZ
Acıpayam’da koronavirüs ile mücadeleyi kararlılıkla sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, 2 hastanın sağlıklı bir şekilde taburcu edilmesinin ilçe yöneticileri olarak hem kendilerini, hem de sağlık çalışanlarını motive ettiğini söyledi.

Her iki hastanın da uygulanan tedaviye çok iyi cevap verdiğini anlatan Başkan Şevkan, “Genç kızımız ile vatandaşımız koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından hastanede tedavi altına alındı. Uygulanan tedavi sonrası yeniden testleri yapılan iki hastanın da nefatif sonuç vermesi üzerine sağlıklı bir şekilde evlerine gönderildi” dedi.

Hastanede tedavi altında tutulan tüm korona hastalarının durumlarının her geçen gün iyiye gittiğini anlatan Başkan Şevkan, “Çok kısa süre içinde, çok daha güzel haberler verebiliriz” diye konuştu.

Test çalışmalarının yoğunlaşmasının vakaların erken yakalanmasında etkili olduğunu dile getiren Başkan Şevkan, “Bu bize tedavide çok daha büyük başarılar getiriyor. Alınan önlemler, uygulanan tedavinin sonuç vermesi hastane ve doktorların yükünü de azaltıyor. Biz de belediye olarak bu süreçte üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Köylere giriş çıkışları denetliyoruz, tüm pazar yerlerini kapattık. Önlemlerimizi aynı titizlilikle sürdürmeye devam edeceğiz. Tek amacımız bulaşmanın önüne geçmek, virüsün yayılmasını önlemek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı