REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da ‘başkan meclis kararı olmadan belediyeye borç verdi’ tartışması

Acıpayam’da ‘başkan meclis kararı olmadan belediyeye borç verdi’ tartışması

Acıpayam’da belediye personelinin maaşını ödemek için kendi cebinden belediyeye farklı zamanlarda 190 bin lira borç veren Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, meclis kararı olmadan belediyeyi borçlandırmakla suçlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2021 Perşembe, 13:17

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, 2018 ve 2019’da üç parça halinde belediyeye 190 bin lira borç verdi. Borç, belediyeye, personel maaşlarının ödenmesi amacıyla şartlı olarak verildi. Şevkan, ilerleyen aylarda borcunu parça parça belediyeden tahsil etti.

Acıpayam Belediye Meclisi Denetim Komisyonu’nda yer alan Meclis Üyeleri İyi Partili Zuhal Demir ile Bağımsız üye Ertan Başkan konuyu komisyon toplantısında gündeme getirdi. Komisyon üyeleri, rapora belediyenin şahıslardan borç almasının doğru olmadığını, belediyenin meclis kararı olmadan borçlandırıldığı gibi karşı görüşlerin yer aldığı şerhi düştüler.

ŞEVKAN: NİYETİMİZ İYİ, AKSİ BİR ŞEY DÜŞÜNÜLMESİN

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ise işin iyi niyetli şekilde yapıldığını söylerken, “Daha önce de kredi çekmiştim ve arkadaşlarımın maaşlarının ödenmesi gerekiyordu, o zaman da yaptım bunu…
Yatırım yapıyoruz. İller bankasından gelen payımız da düşünce kasamızda para kalmıyor. İşçi arkadaşlarımız aç mı kalsınlar? Çocuklar çalışıyor… Bunun suç olmadığını tahmin ediyorum. Sonuçta niyetimiz iyi niyet. Kimse bunun aksi bir şey düşünmesin. Ne verdiğimiz bellidir” dedi.

Yorumlar

BİLAL   -  Bağlantı 19 Şubat 2021, 09:23

BELEDİYEDEN GERİ ALIRKEN SİZE GETİRİSİ NE KADAR OLACAK FACEDE YORUMLARIMA ENGEL GETİRDİNİZ EYVALLAH KASADAN ÇIKTININ GETİRİSİ OLACAKMI BARİ BUNUN CEVABINI YAZIN İLERDE SAYIŞTAYDA ÇIKAN RAKAMI BİLELİM YANİ DEMİ HULİSİ BEY SAYGILAR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı