REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da mahalle meclisleri kurulacak

Acıpayam’da mahalle meclisleri kurulacak

Acıpayam’da sorunların dile getirileceği, çözümü konusunda önerilerin ele alınacağı “Mahalle Meclisi” oluşturulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2016 Çarşamba, 10:58

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ekibiyle birlikte yapılan çalışmaları görmek, vatandaşların istek ve önerilerini dinlemek üzere Yassıhöyük Mahallesi’ne gitti. Yapılan çalışmalarla ilgili vatandaşları bilgilendiren Şevkan, Yassıhöyük’te 10 bin metrekare kilit parke taşı döşemesi gerçekleştirildiğini, mahallenin ortasından geçen kanalda köprü çalışması yapıldığını, okul bahçesi duvarının yenilendiğini, tehlike arz eden evlerin yıkıldığını söyledi.

Ddranaj hattındaki çalışmaların sürdüğünü, bu çalışmaların tamamlanmasının ardından üst yapıda büyük bir adım atacaklarını kaydeden Şevkan, Acıpayam’ın 56 mahallesine eşit bir şekilde hizmetleri yaymanın çabasında olduklarını belirtti.

denizli-acipayam-yassihoyuk-toplanti-1

HALK MECLİSİ BULUŞMALARI BAŞLAYACAK
Halkın isteklerini yerine getirmek için çalıştıklarını ifda eden Şevkan, “Tüm ekip arkadaşlarımla birlikte bu buluşmalarda bir araya gelerek gözden kaçan konular varsa onları da tespit ediyoruz. Mahalle gezilerini tekrar başlatacağız. Mahalle meclisleri oluşturup, burada istek, sorun ve önerileri dinleyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı