REKLAMI GEÇ

Honaz’da misafirlere tabelayla “virüs var gelmeyin” çağrısı

Honaz’da misafirlere tabelayla “virüs var gelmeyin” çağrısı

Honaz’ın kısal Yukarıdağdere Mahallesi’nde çiftçilik yapan Osman Yıldırım, eşiyle birlikte yaşadığı evin bahçe kapısına “Virüs var misafir gelmeyin” yazılı tabela astı. Yıldırım’ın evinden sadece işlerini halletmek için çıktığı, evine ise misafir kabul etmediği öğrenildi.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2021 Pazar, 11:07

Denizli’de koronavirüs vakaları giderek azalıyor. Kentte alınan tedbirler ile aşılama vaka sayılarının azalmasına önemli bir rol oynuyor. Kent genelinde vatandaşlar koronavirüse karşı bilindik tedbirlerin yanında ilginç önlemler de alıyor.

Honaz’ın kırsal Yukarıdağdere Mahallesi’nde çiftçilik yapan 65 yaşındaki Osman Yıldırım, eşi Cemile Yıldırım (63) ile yaşadığı evde kendini karantinaya aldı. Çiftçilikle uğraşan Yıldırım, koronavirüsten korunmak için zorunlu olmadıkça kimse ile görüşmüyor.

Evinin bahçe kapısına “Virüs var misafir gelmeyin” yazılı tabela da asan Yıldırım ailesi, kimsenin evine misafirliğe gitmiyor evlerine de misafir kabul etmiyor.

Yorumlar

Nesrin Akman   -  Bağlantı 26 Temmuz 2021, 00:44

Gayet normal. Burada bir cok insan ne ev ziyaretine gidiyor ne evine ziyaretci aliyor. Sadece aile arasinda ziyaret var. Oda bazen sinirlaniyor. Bizde, Queensland de, Covid 19 arada bir goruluyor. Ekonomiyi yikmamak icin maske ve mesafe sart.

Serpil yıldırım   -  Bağlantı 25 Temmuz 2021, 17:06

Yukarıdağdere honaz a bağlı köydür köyde ayrıca saklı göl adında göl de vardır

Niyaz Niyazi   -  Bağlantı 25 Temmuz 2021, 13:45

Herkes bu dünyayı sever imiş.
Öbür dünyaya biner biner gidenleri
Meçhule gider sanar imiş.
Ölüm de var amma dünya güzel der imiş

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı