REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da örnek kampanya

Acıpayam’da örnek kampanya

Acıpayam’da öğretmenlik yapan Kadir Can ihtiyaç sahiplerini incitmeden, onurlarını yaralamadan yardım etmek amacıyla ‘Askıda Yemek’ projesi başlattı. Acıpayam esnafı bu projeye destek verdi. Hayırseverlerin yaptıkları bağışlarla lokantalarda kasaya fişler asılıyor. Özellikle öğrenciler ve maddi durumu yetersiz olan vatandaşlar, o askıdaki fişleri alarak yedikleri yemeğin ücretini ödüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2015 Perşembe, 14:07

Cumhuriyet ilkokulu öğretmenlerinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında başlattığı “Askıda Yemek” projesi amacına ulaştı. Projede köylerden ilçe merkezine gelen fakir öğrencilerin bir lokantaya gidip sıcak bir çorba içmesi düşüncesi ile yola çıkıldı. Lokanta sahipleri ile görüşüldü ve onlar da bu projeyi sahiplendi.

Projenin mimarı Öğretmen Kadir Can, “Bu proje aslında bizim kültürümüzde var olan hatta bazı illerde halen yaşatılmakta olan sadaka taşı adeti gibi veren el ile alan elin kim olduğu belli olmaksızın yapılan hayır projesidir. ‘Askıda Yemek’ projesini sahiplenen lokantalarımızda bu projeye özel bastırılan afişler yer alacak. Lokantaya gelen hayırsever müşteriler gönlünden geçen hayrı yapacak askıya bir yemek fişi asılacak. Yemek fişini gören fakir öğrenciler buraya gelip istediği yemeği yiyebilecek. Sadece fakir öğrenciler değil halkımızdan da ihtiyaç sahipleri gelip buralardan yemek yiyebilecek. Şimdilik lokantalarda başlattığımız bu projeyi ilerleyen zamanlarda daha da genişletmeyi düşünüyoruz. Yardımsever halkımızdan, esnafımızdan ve diğer lokanta sahiplerinden de desteklerini bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 15 Mayıs 2015, 10:28

Şu camileri bu işler için kullansak olmaz mı? 5 vakit çalışan diyanet görevlilerinden yararlanılmış ve camilerin altı da kiraya verileceğine, kimsesize ev aça aşhane yapılsın. O zaman daha çok GÜNAHLARINIZDAN arınırsınız.

oğuzt   -  Bağlantı 14 Mayıs 2015, 22:34

Allah razı olsun. çok güzel fikir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı