REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da tekstil işçisi kadının korona testi pozitif çıktı

Acıpayam’da tekstil işçisi kadının korona testi pozitif çıktı

Acıpayam’da tekstilde çalışan bir kadında koronavirüs tespit edildi. Kadın hastanede tedaviye alınırken iş yeri de karantinaya alındı. Sağlık ekipleri kadının çalışma arkadaşları üzerinde sağlık çalışmalarını sürüyor. Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, “Denizli’yi bir fanusun içine alamayacağımıza göre bu tür vakalar ile karşılaşacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Haziran 2020 Perşembe, 16:54

Denizli koronavirüsle mücadelede bir süredir vakasız günler geçiriyordu. Kent merkezinin ardından en çok vakanın rastlandığı Acıpayam’dan gelen haber, günlerdir devam eden olumlu tabloya gölge düşürdü.

İlçedeki bir tekstil atölyesinde çalışan ve adı açıklanmayan kadının koronavirüs testi pozitif çıktı. Testin ardından tekstil işçisi hastanede tedavi altına alındı. Testin pozitif çıkmasının ardından filyasyon ekipleri harekete geçti. Önce atölyede çalışanlar evlerinde karantinaya alındı, ardından filyasyon ekipi çemberi genişleterek taramaları artırdı. İşyeri ise ekipler tarafından dezenfekte edildi.

BAŞKAN ŞEVKAN DENİZLİ HABER’E KONUŞTU

Denizli Haber’e konuşan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ilçede bir pozitif vakanın bulunduğunu ve tedaviye alındığını doğruladı. Başkan Şevkan, “Tekstil firmasında çalışan bir vatandaşımızda koronavirüs tespit edildi. Vatandaşımız hastanede tedavi altına alındı. İş yeri dezenfekte edildi ve karantinaya alındı” dedi.

VAKALARIN ÇIKMASI NORMAL

Pozitif vakaların çıkmasının normal olduğunu dile getiren Şevkan, “Denizli’yi bir fanusun içine almadığımıza göre vakalara rastlayacağız. Çünkü insanlar etkileşim halinde. Bilim adamları toplumun yüzde 70’inin virüse yakalanacağını söylüyor. Bizim amacımız bunu kademeli olarak yaşamak. Bunun için mücadele ediyoruz. Bu tür vakaların rastlanması vatandaşlarımızı korkutmasın, ancak tedbirlerini de alsın” diye konuştu.

Yorumlar

Ramazan   -  Bağlantı 18 Haziran 2020, 20:12

Denizli haber haberin adresi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı