REKLAMI GEÇ

Acıpayamlı hayırseverden bağış

Acıpayamlı hayırseverden bağış

Acıpayamlı hayırsever Fatma-Ali Çiftçi çifti, Acıpayam Devlet Hastanesi Göz Polikliniği’ne YAG lazer cihazını bağışladı. Hayırsever çifte plaketle teşekkür edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ekim 2016 Perşembe, 11:28

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı hastanelere bağışlar sürüyor. Tavas’ta Mamografi, Çivril’de Ambulans bağışlarına Acıpayamlı hayırsever de YAG lazer cihazını ile katıldı.
Acıpayam Devlet Hastanesi’nde bağış yapan Ali-Fatma Çiftçi çifti için plaket töreni düzenlendi. Törene Acıpayam Kaymakam Vekili Serkan Ayhan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Acıpayam Devlet Hastanesi Yönetimi katıldı.

acipayam-hayirsever-bagis-2

Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk, YAG lazer cihazını bağışlayan Çiftçi Ailesi’ne teşekkür ederek, “100 yataklı Acıpayam Devlet Hastanesi yoğun bakım, diyaliz, fizik tedavi ünitesi, palyatif bakım merkezi, dijital röntgenler, EEG,EMG, Efor, EKO, gibi donanımlı ve özellikli birimleriyle hizmet veriyor. Bugün itibariyle bu özellikli hizmetlerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Acıpayamlı hayırsever çiftimiz YAG lazer cihazını alarak hastanemize kazandırdı. Bu cihaz ileri düzey bir tedavi cihazı olup katarakt ameliyatı sonrası göz merceğinde gelişen kireçlenmelerin tedavisinde kullanılmaktadır. Cihaz Acıpayam başta olmak üzere bağlı mahalleler ve Serinhisar, Çameli, Yeşilova, Gölhisar gibi civar ilçelerin de tedavi ihtiyacını karşılayacaktır” dedi.

acipayam-hayirsever-bagis-1

PALYATİF BAKIM MERKEZİ KENDİSİNE HAYRAN BIRAKTI
Plaket töreninin ardından protokol üyeleri tarafından Denizli’de ilk olan 10 yataklı Palyatif Bakım Merkezi ziyaret edildi. Ocak ayından bu yana merkezde 300 hastaya hizmet verildiğini söyleyen Uz. Dr. Berna Öztürk, “Merkezimiz kronik hastalığı bulunan, uzun süreli yatış, yakın takip ve ilgi gerektiren hasta grubuna hizmet vermektedir. Merkezimizde nitelikli olarak döşenmiş tek kişilik odalarda misafir edilen hasta ve hasta yakınları 24 saat kaliteli sağlık hizmeti almaktadır. Ayrıca arzu ettiklerinde TV, kitap, dergi, el işleri, resim, müzik gibi pek çok aktiviteyi yapabilecekleri meşguliyet odasından da faydalanabilmektedirler” dedi.

acipayam-hayirsever-bagis-5

ACIPAYAM DEVLET HASTANESİ GÜZEL İŞLERE İMZA ATIYOR
Acıpayam Belediye Başkanı Hulisi Şevkan da Acıpayam Devlet Hastanesi’nin güzel işlere imza attığını, hastane çalışanlarının hastalarla bütünleşmiş olarak hizmet verdiğini söyledi.

acipayam-hayirsever-bagis-4
Acıpayam Kaymakam Vekili Serkan Ayhan da ilçe olarak Acıpayam’ın sağlık anlamında şanslı olduğunu belirterek, vatandaşlara her türlü sağlık hizmetinin ilçede sunulduğunu söyledi.

acipayam-hayirsever-bagis-3

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı