REKLAMI GEÇ

Acıpayamlılar buluşuyor

Yaklaşık 15 bin 600 üyesi bulunan acipayam.com adlı sitenin üyeleri, Acıpayam Belediyesi’nin düzenleyeceği bir organizasyonla buluşturuluyor. Acıpayam Çamlık piknik alanında düzenlenecek olan tanışma gününe katılımın yoğun olması bekleniyor.

/ DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2007 Perşembe, 00:00

2004 yılında hizmete giren ve Türkiye’nin en büyük yerel sitesi olan acipayam.com sitesinin üyeleri, Acıpayam Belediyesi’nin düzenleyeceği bir organizasyonla bir araya getirilecek. Amaçlarının birbirini hiç tanımayan ve sadece sanal ortamda görüşen Acıpayamlılar’ı birbirleriyle tanışmasını sağlamak olduğunu söyleyen Acıpayam Belediye Başkanı Sefer Demir, düzenlenecek organizasyona katılımın yoğun olacağını da sözlerine ekledi. Demir, 1944 yılından beri Acıpayam’da çeşitli festivaller düzenlendiğini, özellikle de son zamanlarda festival sayılarındaki artıştan dolayı, bu sene festival düzenlemek yerine böyle bir tanışma günü tertip etmeyi uygun bulduklarını söyledi. 5 Ağustos Pazar Günü yapılacak olan “Sanaldan gerçeğe büyük buluşma piknik ve şenliği” adlı organizasyonda, ilçenin yerel sanatçılarının yanı sıra, tanınmış isimlerin de yer alacağı bildirildi.

Bu organizasyonun yurt dışında yaşayan birçok Acıpayamlıyı bir araya getireceğini düşündüklerini söyleyen sitenin kurucusu Mustafa Ünal, sitenin üye sayısının 15 bin 600 civarında olduğunu, önümüzdeki yıl ise bu sayının 25 bini aşacağını belirtti. Sitenin üyelerinin yüzde 30’unun yurt dışında yaşadığını ifade eden Ünal, gurbetçi vatandaşlarımızın böylesine bir ilgi göstereceklerini tahmin etmediğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı