REKLAMI GEÇ

Çat kapı yapıp sorun dinliyorlar

Çat kapı yapıp sorun dinliyorlar

AK Parti Merkez İlçe ekipleri, mahallelere çat kapı yapıp sorun dinliyor. Ak Merkezliler, Sümer Mahallesi’ndeydi.

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2013 Çarşamba, 10:51

Ak Parti Merkez İlçe yönetimi, kadınlardan ekip kurup çat kapı sorun tespiti yapmaya başladı. Mahallere habersiz giderek rast gele kapı çalan, vatandaşların mahalleleri ve kişisel sorunlarını dinleyen ekiplerle gerçek sorunların tespit edilerek çözümü hedefleniyor.

Ak Partili kadınlar bu amaçla önceki akşam Sümer Mahallesi’ndeydiler. Mahalle gezisinin ardından Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan başkanlığında toplanan heyet, mahalle gezisi hakkında değerlendirme yaptı.

Kadınlardan oluşan ‘Çat Kapı’ ekibiyle mahallelerin sorunlarını dinlediklerini söyleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, “ Bu gezilerimiz sayesinde mahallelerimizi dolaşarak sorunları yerinde öğreniyoruz. Ekibimize karşı gösterilen ilgiden memnunuz. Her gittiğimiz mahallede bizi güzel ağırlıyorlar” dedi.

Mahallelinin sorunlarını dosya haline getirip, ilgili mercilere sunduklarını da açıklayan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Şahan, “Kendimizin çözebileceği sorunlarla da yakinen ilgileniyoruz. Böylece yerinde tespit edilen sorunlar yerinde çözülmüş oluyor. Son olarak Sümer Mahallesi’ni gezdik. Orada da ilgiyle karşılandık. Gezilerimiz bundan sonraki süreçte de devam edecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı