REKLAMI GEÇ

İlk açıklama Şahan’dan geldi

İlk  açıklama Şahan’dan geldi

Denizli Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, Pamukkale İlçe belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 4 Ekim 2013 Cuma, 14:29

Denizli Ak Parti’den ilk resmi aday adayı açıklaması Birtan Şahan’dan geldi. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Pamukkale İlçe Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Siyasi hayatına 2004 yılında AK Parti ile başladığını ve 19 Şubat 2012’de Merkez İlçe Kongresi ile Merkez İlçe Başkanlığı’na seçildiğini söyleyen Birtan Şahan, Pamukkale Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu söyledi.

Şahan, “Denizli’nin göz bebeği, Dünya incisi ve bir cennet köşesi Pamukkale adını alan Pamukkale İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığı’mı bugün burada açıklıyorum. Pamukkale ilçesi, 303 bin nüfusu ile 19 ilden daha büyük 70 kilometreyi aşkın sınırı olan, her kesimden insanın yaşadığı, sorumlulukları büyük bir ilçe. Biz iş hayatımızda da siyasi hayatımızda da hep yüksek sorumluluk gerektiren görevlere talip olduk ve bu zor görevleri anlımızın akıyla başardık. Pamukkale ilçesini modern, çağdaş bir metropol ilçe haline getirmek için bu göreve talibim” dedi.

Yorumlar

ramço   -  Bağlantı 5 Ekim 2013, 00:16

hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı