REKLAMI GEÇ

Aşıklar atıştı salondakiler dinledi

Aşıklar atıştı salondakiler dinledi

Acıpayam Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen olan Aşıklar Bayramı, yapıldı. Aşıkların atışması, davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2016 Pazartesi, 09:43

Acıpayam Talip Özkan Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programa Acıpayam Kaymakam Vekili Serkan Ayhan, Garnizon Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, eşi Uz. Dr. Sermin Şevkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, İlçe Emniyet Müdürü Selim Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, daire ve kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Acıpayam Belediyesi’nin düzenlediği 3’üncü Aşıklar Bayramı ve Şehitleri Anma Gecesi’ne Aşık Nuri Şahinoğlu, Aşık Selahattin Kazanoğlu, Aşık Ebubekir Zamani, Aşık Ali Serhati, Aşık Kaptani, Öksüz Ozan,Aşık Bayram Denizoğlu ve İrfan Erdağı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, Kur’an-ı Kerim okundu ve şehitler için dua edildi. Ardından sahne alan aşıklar, kahramanlık türküleri söyledi. Aşıkların atışmasını salonda bulunanlar ilgiyle izledi. Program, aşıklara plaketlerinin verilmesiyle sona erdi.

denizli-acipayam-asikler-soleni-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı