REKLAMI GEÇ

Başbakan Erdoğan, Acıpayamlılardan yetki istedi

Başbakan Erdoğan, Acıpayamlılardan yetki istedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli gezisi, Acıpayam ziyareti ile devam etti. Acıpayamlılardan 2023’e kadar yetki isteyen Başbakan Erdoğan konuşurken, sık sık eline konan arıdan tedirgin oldu.

/ DENİZLİHABER / 29 Eylül 2013 Pazar, 17:38

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tavas’da başladığı ilçe gezilerini Acıpayam ile devam etti. Açılışını gerçekleştirdiği 100 yataklı Devlet Hastanesi’nin önünde Acıpayamlılara seslenen Başbakan Erdoğan, Türkiye’nin 11 yılda, ekonomik, adalet, siyaset, eğitim, sağlık, tarım olmak üzere her alanda üç kat büyüdüğünü belirtti.

Birileri bol bol laf ürettiğini kendilerinin ise hizmet siyaseti yaptıklarını söyleyen Başbakan Erdoğan, 2023’e kadar bir üç kat büyümek için Acıpamlılardan yetki istedi.

KILIÇDAROĞLU’NA ACIPAYAM’DAN CEVAP VERDİ
Tavas mitinginde Ana muhalefet partisi genel müdürü olarak hitap ettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Türkiye hayvan ithal ediyor” açıklamasına Acıpayam’dan cevap veren Başbakan Erdoğan, “Hayvan ithal edildiğini söyleyen Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı’na en güzel cevabı Acıpayamlılar veriyor. Acıpayam’da 10 binlerce süt ve et hayvancılığı yapılıyor. Genel Başkana sorsan bilmez, haberi yok. Ana muhalefet partisinin evlere şenlik genel başkanı var. O da bizim işimize geliyor” dedi.

“ZİRAAT VE VETERİNERLİK FAKÜLTELERİ YAYGINLAŞACAK”
Artık hayvancılığın ve tarımın bilimsel olarak yapıldığını belirten Başbakan Erdoğan, veterinerlik ve ziraat fakültelerinin yaygınlaştırılacağını söyledi. Tarım ve hayvancılığa verdikleri desteklerden de bahseden Başbakan Erdoğan, “Ziraat Bankası hayvancılığa ve tarıma yüzde 59 faiz oranlarıyla kredi veriyordu. Bugün ise yüzde 0 ile 7 oranında kredi veriyor. Yine Halk Bankası esnafa yüzde 149 faizle ile kredi veriyordu onu da gıdım gıdım veriyordu. Şimdi ise esnaf yüzde 0 ile-7 arasında kredi alıyor” diye konuştu.
denizli-basbakan-erdogan-acipayam-ic

BAŞBAKAN’IN ARI TEDİRGİNLİĞİ
Başbakan Erdoğan’ın konuşması sırasında önce eline daha sonra vücudunun çeşitli yerlerine konan arı, dikkat çekti. Başbakan Erdoğan, arıyı uzaklaştırmak için büyük çaba sarf etti. Bu arada, Başbakan Erdoğan’ın her mitinginde farklı kıyafet giydiği görüldü. Başbakan Erdoğan, açılışın ardından Acıpayam Devlet Hastanesi’ni gezdi.

ACIPAYAM’DA 21 TRİLYONLUK AÇILIŞ
Başbakan recep Tayyip Erdoğan Acıpayam’da 100 yataklı Devlet Hastanesi, Meslek Yüksek Okulu ve Acıpayam Belediyesi’nin cadde ve yol çalışmalarının açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan, Denizli’de 876 trilyonluk 84 eserin açılışını gerçekleştirdiğini söyledi.

Yorumlar

Murat Türk   -  Bağlantı 29 Eylül 2013, 17:45

‘O’ arı Silivri’ye gelecek!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı