REKLAMI GEÇ

Başkan’dan Acıpayamlılara, “Acıpayam’a gelmeyin” uyarısı

Başkan’dan Acıpayamlılara, “Acıpayam’a gelmeyin” uyarısı

Acıpayam’a koronavirüse karşı aldığı radikal önlemler ile dikkat çeken Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’dan ciddi uyarı. İlçe dışında yaşayan hemşerilerine mesaj gönderen Başkan Şevkan, “Hafta sonu kimse köyüne gelmesin, köyünden çıkmasın. İşin şakası gerçekten yok” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2020 Perşembe, 13:03

Denizli’de geçtiğimiz hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı bu hafta sonu da tekrarlanacak. Yasak sadece kent merkezini değil, ilçeleri ve köyleri de kapsıyor.
Özellikle kent merkezinde yaşayan vatandaşların bazıları, yasak nedeniyle memleketleri olan köylerine veya ilçelerine giderek yasağı burada geçiriyor. Köylerde yaşayan vatandaşların bazıları da ilçeye ya da kent merkezinde yakınının yanına gidiyor.

Vaka sayılarının ve buna bağlı ölümlerin birbiri arkasına geldiği Acıpayam’da, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, vatandaşları tedbirlere uymaları konusunda uyarıyor. Başkan Şevkan, hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı öncesi ilçede ve köylerde oluşabilecek yoğunluğu önlemek amacıyla hemşerilerinden Acıpayam’a gelmemelerini, Acıpayam’dakilerinin de dışarı çakmamalarını istedi.

“İŞİN ŞAKASI YOK, TÜM ACIPAYAMLILARI UYARIN”
WhatsApp grupları yoluyla mesaj göndererek hemşerilerini uyaran Başkan Şevkan, “Hafta sonu kimse köyüne gelmesin, kimse de köyünden çıkmasın. Gördüğünüz tüm Acıpayamlılara duyurun. Bir on gün gelmesinler. Sonra bakarız. İşin şakası gerçekten yok” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı