REKLAMI GEÇ

“Beni kurtarın” diye mesaj gönderen Acıpayamlı genç bulundu

“Beni kurtarın” diye mesaj gönderen Acıpayamlı genç bulundu

Salı günü akşam saatlerinde Acıpayam’daki evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen 24 yaşındaki Burak Akşit polis tarafından Denizli’de bulundu. Telefondan “Beni kurtarın” diye mesaj gönderen Akşit, neden kaybolduğunu ve neden öyle bir mesaj attığını anlatmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2019 Perşembe, 18:15

Acıpayam’da salı günü akşam saatlerinde evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 24 yaşındaki Burak Akşit’ten sevindirici haber geldi.

Gece eve gelmemesi üzerine telaşlanan ailesi önce kendi imkanları ile gidebileceği yerleri aramış, bundan da sonuç alamayınca, polise kayıp ihbarında bulunmuştu.

Telefonu çalan, ancak açılmayan Burak Akşit, dün bir arkadaşına “İyi değilim, beni kurtarın” diye mesaj göndemiş, bu mesaj ailesini daha da telaşlandırmıştı.

SEVİNDİRİCİ HABER GELDİ
İki gündür her yerde aranan Burak Akşit’ten sevindirici haber polisten geldi. Çınar Polis Merkezi ekipleri, Burak Akşit’i buldu, ailesine haber verdi.

Ailesi tarafından Çınar Polis Karakolu’ndan alınan Burak Akşit, neden kaybolduğunu ve neden “beni kurtarın” diye mesaj gönderdiğini anlatmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı