REKLAMI GEÇ

Bilal’in ailesine ikinci acı

Bilal’in ailesine ikinci acı

Acıpayam’ın Yumrutaş Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasından beş ay sonra tedavi altında tutulduğu PAÜ Hastanesi’nde hayatını kaybeden Bilal Gündüz’ün ailesi acı üstüne acı yaşadı. Defin hazırlığı yapılan Bilal’in cenazesi otopsi için geri istendi, çaresiz aile vermek zorunda kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2016 Perşembe, 10:08

Edinilen bilgilere göre, yaklaşık beş ay önce Acıpayam Yumrutaş Mahallesinde babasının kullandığı motosikletin arka koltuğunda seyir halindeyken bir otomobilin arkadan çarpması sonucu ağır şekilde yaralanan Bilal Gündüz, önce Acıpayam Devlet hastanesine daha sonrada PAÜ Hastanesi’ne kaldırıldı.

Beş aydır yoğun bakımda tedavi gören Bilal Gündüz beş ameliyat geçirdi ve bu sürede iki defa gözünü açtı. Ortaokul 6. Sınıf öğrencisi Bilal Gündüz 13 Temmuz günü saat 03.00 sıralarında hayatını kaybetti. Ailesine haber verildi ve sabah saatlerinde cenazesi ailesine teslim edildi. Acıpayam Yumrutaş mahallesine getirilen ve defin hazırlığı yapıldığı sırada aile ikinci bir şoku yaşadı.

CENAZEYİ VERİN OTOPSİ YAPACAĞIZ
Yumrutaş Mahallesine gelen bir ekip cenazeyi aileden otopsi yapmak üzere istedi. Çocuklarının hayatını kaybetmesinin acısını yaşayan aile bu haber karşısında ikinci bir şoku yaşadı. Cenazeyi vermek istemeyen aile uzun süre direndi. “Otopsi yapılmadan toprağa verilmesi halinde daha sonra mezarın açılacağı” uyarısının ardından aile cenazeyi teslim etti.

Cenazeyi alan ekip PAÜ’ne götürdü ve yapılan otopsi sonrası yeniden Yumrutaş Mahallesi’ne getirerek aileye teslim edildi. Bilal Gündüz ikindi vakti Yumrutaş Mahallesi Çarşı Camisi’nde kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.
Bilal Gündüz’ün cenazesinin adli vaka sonucu hayatını kaybettiği için detaylı otopsi yapılması için götürüldüğü belirtildi.

Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı