REKLAMI GEÇ

Birlikte ölmek için dua eden çift, bir gün arayla vefat etti

Birlikte ölmek için dua eden çift, bir gün arayla vefat etti

Acıpayam; 70 yıllık, ölümün bile ayıramadığı aşka tanık oldu. 89 yaşındaki Fatmana Demirel, 10 Kasım günü vefat etti, 70 yıllık hayat arkadaşı eşi 90 yaşındaki Ahmet Demirel de bu sabah saatlerinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2020 Perşembe, 12:28

Acıpayam’ın Kelekçi Mahallesinde yaşayan Demirel Çiftinin 70 yıllık aşklarını ölüm de bitiremedi. 89 yaşındaki Fatmana ve 90 yaşındaki Ahmet Demirel 1950 yılında evlendiler ve 70 yıl aynı yastığa baş koydular.

Kelekçi’de mutlu bir hayat süren çiftin, sürekli birlikte ölmek için dua ettiği çevresi tarafından sıklıkla duyuluyordu.

10 kasım günü Fatmana Demirel, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Demirel, Kelekçi mezarlığında toprağa verilirken, en büyük acıyı 70 yıllık hayat arkadaşı Ahmet Demirel yaşadı.

Bu sabah saatlerinde o acıya Ahmet Demirel’in kalbi dayanmadı. Demirel, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Bir gün önce eşini toprağa veren Ahmet Demirel’in de ölümü mahallede üzüntü yarattı. Ahmet Demirel, eşinin yanında toprağa verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı