REKLAMI GEÇ

Ceviz bahçesindeki 2 köpeği güpegündüz bıçakladılar

Ceviz bahçesindeki 2 köpeği güpegündüz bıçakladılar

Acıpayam’da telle çevrili ceviz bahçesinde bulunan 2 köpek, kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçakla yaralandı. Köpekler veteriner hekim tarafından tedavi edildi, köpekleri bıçaklayan cani aranıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2021 Salı, 13:52

Olay, Acıpayam’ın Güney Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde yaşandı.  Evinin yakınında bulunan telle çevrili ceviz bahçesinde beslediği iki köpeğinden olağandışı seslerin geldiğin fark eden Kemal Hız, bahçeye giderek kontrol ettiğinde köpekleri kanlar içinde buldu. Köpeklerin vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklandığını fark eden Hız, veteriner hekimi arayarak yardım istedi. Bahçeye gelen veteriner hekimi bıçakla vahşice yaralanan köpeklere müdahale etti.

Köpeklerine bu vahşeti yapanların insan olamayacağını dile getiren Hız, “Hayretler içindeyim. Bu canlılara zarar veren cani insan olamaz. Köpeklerimin telle çevrili bahçe içinde kimseye zararı yoktu. Şimdi bu vahşeti yaşatan vicdansızın bir başka canlıyı hatta bir çocuğa da bunu yapmayacağı ne malum? Veteriner hekim hemen yetişip köpeklerimi müdahale etti dikiş attı durumları şuan iyi ama daha sonra nasıl olur psikolojik olarak atlatırlar mı bilemem” dedi.

Hız, kimseye zararı olmayan ve telle çevrili bahçesinde baktığı köpeklerini bıçaklayanların bulunmasını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı