REKLAMI GEÇ

Arslan Acıpayam’da

Arslan Acıpayam’da

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Arslan, Acıpayam ilçesindeki vatandaşlar ile buluştu. Arslan, “Seçimden sonra Acıpayam ilçemizin çehresi değişecek, hizmetler artacak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 9 Aralık 2013 Pazartesi, 11:08

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Arslan seçim çalışmaları kapsamında ilçe gezilerini sürdürüyor. Yılbaşından itibaren başlattığı seçim çalışmalarından 3. Kez ilçe gezilerine başlayan Kazım Arslan son olarak Acıpayam İlçesini ziyaret etti.

CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı İlhan Özcan ile birlikte Acıpayam, Alaattin, Karahüyük, Apa, Yassıhöyük, Kuyucak ve Yeşilyuva’yı ziyaret eden Kazım Arslan, “Denizli’nin Büyükşehir olmasından sonra Acıpayam ilçemize bağlı birçok belde belediyeleri kapatılarak mahalleye dönüştürüldü. Acıpayam’ın sorunlarını çok iyi biliyoruz. 30 Mart’tan sonra Acıpayam ve Denizli’de seçimleri kazanarak çalışmalarımıza başlayacağız. Acıpayam’ın sorunları en kısa zamanda çözülecek. İlçelerimizle birlikte uyumlu çalışarak ilçelerde ve köylerde yaşayan gençlerimizin istihdamı için iş yerleri ve fabrikalar açacağız. Bu bağlamda belediyenin ve büyükşehir’in imkanlarını kullanarak özel sektöre teşvik vereceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı