REKLAMI GEÇ

CHP sandığa gidiyor

CHP sandığa gidiyor

Cumhuriyet Halk Partisi, yerel seçimlerde aday tespiti için eğilim yoklaması yapacak. Parti üyelerinin sandık başına gideceği eğilim yoklaması, aday belirleme noktasında önemli kriterlerden birisi olacak.

/ DENİZLİHABER / 21 Ekim 2013 Pazartesi, 12:55

Cumhuriyet Halk Partisi, yerel seçimlerde adayların belirlenmesi çalışmaları kapsamında eğilim yoklaması yapma kararı aldı. Denizli’de de gerçekleştirilecek olan eğilim yoklamasında, parti örgütü üyeleri oy kullanabilecek. Eğilim yoklamasından çıkacak sonuçlar, aday belirlemede önemli bir etken olarak gösteriliyor.

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, alınan eğilim yoklaması kararının parti için demokrasinin işletilmesi anlamında önemli olduğunu ifade etti. Eğilim yokması sürecinin ayrıntılarının önümüzdeki günlerde netleşeceğini belirten Çavuşoğlu, “Eğilim yoklamasının nerelerde yapılacağı, hangi takvime göre gerçekleştirileceği gibi ayrıtılar, birkaç gün içinde belirlenmiş olacak. Biz eğilim yoklamasının alınacak karara, örgütün iradesinin yansıması anlamında önemli olduğunu düşünüyoruz. Yerel seçimlerde parti tabanının desteklediği, örgütün takdirini ve kabulünü kazanmış isimlerin aday gösterilmesi konusunda üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı