REKLAMI GEÇ

Sürücünün dikkati faciayı önledi

Sürücünün dikkati faciayı önledi

Acıpayam’da servis minibüsünün ön lastikleri kimliği belirsiz kişiler tarafından şişlendi. Karanlığa rağmen servise çıkmadan aracını titizlikle kontrol eden sürücünün dikkati olası bir faciayı önledi. Durum jandarmaya bildirildi, soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2016 Çarşamba, 12:43

Acıpayam’ın Dodurgalar Mahallesi’nde ilçe merkezine öğrenci taşıyan Recep Dönmez, sabah erken saatlerde aracının başına geldi. Her sabah yaptığı gibi aracını kontrol eden Dönmez, ön lastiklerde gariplik fark etti.

Daha dikkatli incelediğinde ön lastiklerin şişlendiğini fark eden servis sürücüsü Recep Dönmez durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri araçta inceleme yaptı, benzer bir olayın 15 gün önce de yaşandığı ortaya çıktı.

Servis sürücüsü Recep Dönmez, her sabah yaptığı gibi havanın karanlık olmasına rağmen dikkatli bir şekilde aracını kontrol ettiğini belirterek, “Ön lastikleri incelediğimde bir gariplik fark ettim. Lastikler inmemişti ama şişlendiğini fark etti. Ben onlarca öğrenci taşıyorum. Bunu yapanlar insan olamaz. Fark etmeden servise çıksaydım çok kötü bir kaza yaşanabilirdi. Benzer bir olay 15 gün önce de yaşanmıştı” dedi.

Jandarma, öğrenci servisinin lastiklerini şişleyenlerin yakalanması için soruşturma başlattı.

(Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı