REKLAMI GEÇ

Tapu Müdürlüğü yeni yerinde

Tapu Müdürlüğü yeni yerinde

Denizli Acıpayam Tapu Müdürlüğü yeni hizmet binasına taşındı. Tapu Müdürlüğü, Emniyet Kavşağı yanındaki yeni binalarında hizmet verecek.

/ DENİZLİHABER / 21 Aralık 2013 Cumartesi, 10:23

ŞENGÜL BOZ
Uzun yıllarda Özel İdaresi İşhanında bulunan Acıpayam Tapu Müdürlüğü, Emniyet Kavşağı yanındaki yeni binalarına taşındı. Yeni hizmet binasının açılış törenine, Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, siyasi parti temsilcileri ile kurum amirleri katıldı.

Acıpayam Tapu Müdürü Mehmet Ali Sert, ” Önceki binamızda engelli ve yaşlı vatandaşlarımız Tapu Dairesine ulaşmak için oldukça zorlanıyorlardı. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün başlatmış olduğu ‘Kurumsal Gelişim Projesi’ kapsamında, bu binada hizmet vermeye başladık” dedi.

Kaymakam Uğur Kalkar ise yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi: ’’Hizmet verilen mekânların şartlarının iyileştirilmesinin yanında hizmet kalitesinin de aynı şekilde artmasını görmek bizleri oldukça memnun ediyor. İlçemizde vatandaşlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarından daha iyi hizmet alabilmeleri noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tapu müdürlüğümüzün yeni hizmet binası da bu konuda iyi bir örnek oldu. Yeni hizmet binasının ilçemize, çalışanlarına ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”
denizli-acipayam-tapu-mudurlugu-acilisi-ic

Konuşmaların ardından Kaymakam Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ile davetliler, açılış kurdelesini ve pastasını kestiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı